Ο Σύλλογος Πευκιωτών εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην ΠΕ Καστοριά και τον δήμο Νεστορίου για την διάνοιξη του δρόμου λόγω κηδείας!

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ο Σύλλογος Πευκιωτών εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην ΠΕ Καστοριά και τον δήμο Νεστορίου για την διάνοιξη του δρόμου λόγω κηδείας!

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Λαογραφικού συλλόγου Πευκιωτων «ΗΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» ευχαριστεί την Π.Ε. Καστοριάς, το Δήμο Νεστορίου  και το Προσωπικό για τη θυσιαστική προσφορά τους, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στην διάνοιξη των δρόμων για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας στο χωριό μας.
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στην διάνοιξη των δρόμων για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας στο χωριό μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον τοπικό Τύπο για την συμβολή του στις εκκλήσεις της οικογενείας για την άμεση και ανιδιοτελή ανταπόκρισή του στο έκτακτο κάλεσμά για την παροχή βοήθειας.
Ευχαριστούμε θερμά τον ιερέα για την συμμέτοχη του στο Μυστήριο καθώς και όσους παρευρεθήκαν στην τελετή.
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες οι οποίες επικρατήσαν από την Δευτέρα έκαναν δυσκολότερο το έργο τον αρμοδίων αρχών. Όμως η γενικότερη ανταπόκριση στο θέμα κατά την τελευταία δοκιμασία της επίγειας ζωής του αείμνηστου Πισιου Πέτρο είναι αξιέπαινη.

Με τιμή το Δ.Σ του Συλλόγου

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια