Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα Παιδιά του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και των Εργατικών Κατοικιών - OlaDeka

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα Παιδιά του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και των Εργατικών Κατοικιών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2016, το απόγευμα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»,

σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό –Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «Κέλετρον», στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς,  όπου φιλοξενήθηκε και το bazaarτου οργανισμού, το χρονικό διάστημα 20/23-12-2016.

Μέσα σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα γιορτής, τα παιδιά μας διασκέδασαν με την ψυχή τους και το Αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς, γέμισε κυριολεκτικά από παιδικά χαμόγελα! Οι εθελοντές- υποστηρικτές μας φρόντισαν για μία αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, διαδραστικά παιχνίδια, ζωγραφική  δημιουργική απασχόληση και facepainting. Tην εκδήλωση υποστήριξαν η εθελόντρια μας Ελένη, που έκανε facepaintingστα παιδιά μας, η εθελόντρια μας Ιωάννα Γαλάνη από το ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΙΟ Ωδείο, που επιμελήθηκε της μουσικής με το αρμόνιο της, η εθελόντρια και καλή μας φίλη Φιόρη, που διασκέδασε τα παιδιά μας, με διαδραστικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, η ακούραστη εθελόντρια μας δασκάλα χορού Χρυσούλα Ιατρίδου, που ξεσήκωσε  μικρούς και μεγάλους με τους ήχους μουσικής ΖUMBA, και οι εθελόντριες μας Γεωργία, Ειρήνη και Χρύσα που απασχόλησαν ευχάριστα τα παιδιά, με ζωγραφική και εναλλαγές χρωμάτων και σχεδίων σε 8 μέτρα ρολό χαρτί.

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά χωρίς γλυκίσματα, ζαχαρωτά και πίτσες, το αρτοποιείο ΙRISτου κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά στην Καστοριά, το αρτοποιείο Αρτονοστημιές του κ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Κων-νου στην Χλόη, το Αρτοποιείο Αρτοδημιουργίες του κ. ΜΗΤΣΟΥ Αλεξάνδρου, στη Ν. Λεύκη Καστοριάς, τηPizzaRoma  στην Νότια Παραλία, τη PizzaBoxστην Μητροπόλεως, τη ΗΟΜΕ Pizzaστη Βόρεια Παραλία, τη πιτσαρία ΠΑΠΙΑ του κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνου στην Βόρεια Παραλία, τη ποτοποιία Καστοριάς και ιδίως τον κ. ΣΤΑΜΠΕΛΟ Τάκη, το SuperMarketEλληνική Διατροφή του κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ και ιδίως τον Γιώργο και τον Παναγιώτη,   βρίσκονταν εκεί με τις πλούσιες προσφορές για να κάνουν την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακόμα πιο γλυκιά, ονειρική και χορταστική.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Καστοριάς  κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Σωτήριο, για την παραχώρηση της αίθουσας, την γραμματέα  της ΠΕ Καστοριάς KAΡΟΛΕΜΕΑ Ελένη, για την φιλοξενία, την διευκόλυνση και το ζεστό της χαμόγελο για το τετραήμερο της φιλοξενίας του bazaarκαι της χριστουγεννιάτικης γιορτής, όπως επίσης και την κ. ΝΑΤΣΙΟΥ Μαρία που παρευρέθηκε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, εκπροσωπώντας του υπαλλήλους της ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ  ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΤΟΥ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

keletron-xristougenniatiki-giorti

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria