Τσακιρίδης: Προσβλητικές και πλαστές διατυπώσεις εναντίον μου. Θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη - OlaDeka

Τσακιρίδης: Προσβλητικές και πλαστές διατυπώσεις εναντίον μου. Θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη

Θα ήθελα δημόσια να ενημερώσω το κοινό και τους πολίτες της Καστοριάς, για την προσωπική και προσβλητική προσωπική επίθεση που δέχτηκα από το ενημερωτικό site της Καστοριάς svouranews του οποίο διαχειριστής είναι ο κ. Γιώργος Σπύρου, όπου στις 26 Δεκεμβρίου με ανάρτησή που πραγματοποίησε με τίτλο «Έτσι εξηγούνται οι ξαφνικές αγάπες….Τσακιρίδη προς Αγγελή! – 19.000€ από τον Δήμο προς την Ακαδημία και Τεχνών που Προεδρεύει ο Τσακιρίδης» (http://www.svouranews.gr/2016/12/ka-19000.html), προσπάθησε να βλάψει, να δυσφημίσει και να ζημιώσει την δημόσια εικόνα μου έναντι του διαδικτυακού κοινού και των πολιτών της Καστοριάς, διατυπώνοντας δημόσια ότι ο λόγος που ζήτησα συγνώμη από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή στις 24 Δεκεμβρίου, ήταν ότι προηγήθηκε «επιχορήγηση» 19.000€ από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου για την οργάνωση και την λειτουργία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς, συμπεραίνοντας ότι εφ’ όσον ο Τσακιρίδης «τα πήρε», έληξε η κόντρα που είχε με τον Αγγελή. Στην ανάρτησή που έκανε το εν λόγω site, ώστε να δείξει στο κοινό της Καστοριάς πόσο πολύ τα έχω βρει με τον δήμαρχο της Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή και το πόσο χαρούμενοι είμαστε, πρόσθεσε εικόνα από παλιότερη εκδήλωση της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς του 2015, όπου ο δήμαρχος Καστοριάς επισκέφθηκε το περίπτερο πολιτισμού της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια της 40ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, δημιουργώντας μια ψεύτικη και πλαστή εικόνα απέναντι στο κοινό που διάβασε την ανάρτησή, το οποίο στη συνέχεια προέβει σε σχολιασμούς με υπονοούμενα εναντίον μου τόσο στους προσωπικούς λογαριασμούς του κ. Σπύρου στο facebook αλλά και στη σελίδα του site στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ο κ. Σπύρου δεν ανέφερε στο κείμενό του ότι η Ακαδημία προέκυψε ανάδοχος του έργου για την οργάνωση της φιλαρμονικής μέσα από «δημόσιο διαγωνισμό» που συμμετείχε στις 9 Δεκεμβρίου μαζί και με άλλους υποψήφιους όμως διατύπωσε ότι έλαβε «επιχορήγηση» έννοια τελείως διαφορετική που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργήσει αίσθημα αντιπαλότητας και μεροληψίας στην Ακαδημία από πολιτιστικούς συλλόγους της Καστοριάς, δημιουργώντας μια άλλη πλαστή εικόνα ότι η Ακαδημία έλαβε τόσο μεγάλη επιχορήγηση σε σχέση με αυτούς.
Όλα τα παραπάνω είχαν ως συνέπεια συμπολίτες μου να με βρίσκουν έξω στον δρόμο και να λένε ότι ο Τσακιρίδης λαδώθηκε, τα πήρε, βολεύτηκε για να το βουλώσει και να μην μιλάει καθώς και άλλες υποθέσεις, οι οποίες σχηματίσθηκαν από την εν λόγω ανάρτηση.
Παρόλο που ζήτησα άμεσα από τον διαχειριστή του site να ανασκευάσει τις προσβλητικές και πλαστές διατυπώσεις εναντίον της προσωπικότητάς μου, ο ίδιο δεν απήντησε ούτε ανταποκρίθηκε σε ότι του έγραψα γεγονός, το οποίο δείχνει ότι εν γνώσει του ήθελε να με θίξει. Επειδή θεωρώ ότι όλα αυτά ζημίωσαν την δημόσια εικόνα μου, θα εγκαλέσω τον διαχειριστή του εν λόγω site στα αρμόδια ελληνικά δικαστήρια, ώστε να αποφανθούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης για την εν λόγω υπόθεση.
Γιάννης Τσακιρίδης, Μουσικολόγος του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria