Αίτημα της ΕΛΜΕ Καστοριάς για έκπτωση σε ακτοπλοϊκές, αεροπορικές γραμμές και ΚΤΕΛ για τους εκπαιδευτικούς - OlaDeka

Αίτημα της ΕΛΜΕ Καστοριάς για έκπτωση σε ακτοπλοϊκές, αεροπορικές γραμμές και ΚΤΕΛ για τους εκπαιδευτικούς

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς συμμετέχει στην πρωτοβουλία Συλλόγων Π.Ε. και Ε.Λ.Μ.Ε. για διεκδίκηση έκπτωσης σε ακτοπλοϊκές, αεροπορικές γραμμές και ΚΤΕΛ για τους εκπαιδευτικούς. Σήμερα χιλιάδες εκπαιδευτικοί βρίσκονται μακριά από τις εστίες και τις οικογένειές τους, στελεχώνοντας σχολεία σε όλη τη χώρα. Αναπληρωτές και μόνιμοι συνάδελφοι παραμένουν για χρόνια μακριά από το σπίτι τους, αφού οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις έχουν περιοριστεί δραματικά. Το πρόβλημα εντείνεται ιδιαίτερα σε νησιωτικές και ακριτικές περιοχές, όπως η δική μας, που γενικά το κόστος ζωής και μεταφορών είναι πολύ υψηλό.
Το κόστος της μετακίνησης στις σημερινές ασφυκτικές οικονομικά συνθήκες λειτουργεί σωρευτικά και η στήριξη των εκπαιδευτικών, όπως ασφαλώς και άλλων κοινωνικών κατηγοριών (ανέργων, μαθητών, φοιτητών κλπ), αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις ανάλογες πρωτοβουλίες των Ε.Λ.Μ.Ε. και Σ.Ε.Π.Ε. και ζητάμε την προώθηση του αιτήματος για έκπτωση σε ακτοπλοϊκές, αεροπορικές γραμμές και ΚΤΕΛ.

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

Απόφαση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς την 7η Δεκεμβρίου 2016

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria