ΑΙΣΧΟΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ “ΤΥΦΛΟ”

Καστοριά: Η περιοχή με “τυφλούς” επαΐοντες

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΑΙΣΧΟΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ “ΤΥΦΛΟ”

Ούτε ο δήμος Καστοριάς Καστοριάς γνώριζε ότι υπάρχει πολεοδομικό πρόβλημα με το “τυφλό” οικόπεδο (χωρίς οδική πρόσβαση) που παραχώρησε. Αυτό δήλωσε  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο DIKTYO1 και όλοι τώρα περιμένουν τα νέα επεισόδια στο σίριαλ με τίτλο “Αστυνομικό Μέγαρο” .

Το πρόβλημα βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Τελιγιορίδου δεν δημιουργήθηκε τώρα, αλλά υφίσταται εδώ και 12 (!!!) χρόνια! 

Απίστευτες εποχές, με απίστευτους επαΐοντες που εξοργίζουν όλο και περισσότερο τους πολίτες!

Και το ερώτημα είναι απλό: “Μα δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ ή ΜΙΑ (;;;) εδώ και 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) να το αντιληφθεί; Είναι δυνατόν;

Στην Καστοριά είναι…

Και κατά τα άλλα οι τύποι και οι τύπισσες αυτές, με περισσό θράσος και ύφος βαμπιρικών χιλίων καρδιναλίων, ασχολούνται με το πως θα φιμώσουν  όσους δεν τους κουνούν το θυμιατό, την ίδια στιγμή που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα σελφοκόνταρα και τα γελοία ρετούς στις φωτογραφίες με τα ξύλινα δελτία τύπου που μυρίζουν πολιτικό επερχόμενο σάβανο…

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια