Σύλληψη 50χρονου ημεδαπού στην Καστοριά με 78 κιλά κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε 45χρονος συνεργός του - OlaDeka

Σύλληψη 50χρονου ημεδαπού στην Καστοριά με 78 κιλά κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε 45χρονος συνεργός του

sillipsi

Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς για κατοχή και μεταφορά  ών και 400 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε έτερος ημεδαπός 45χρονος συνεργός του.

Συνελήφθη σήμερα (26-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 50χρονος ημεδαπός για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε ο 50χρονος σήμερα το πρωί σε περιοχή του Άργους Ορεστικού Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε, βρέθηκαν -4- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -15- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -78- κιλών και -400- γραμμαρίων, τις οποίες κατείχε και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας.

Επίσης, από τις έρευνες ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 45χρονος ημεδαπός που καθοδηγούσε τηλεφωνικά τον 50χρονο κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος και αναζητείται.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -78- κιλά και -400- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- κινητό τηλέφωνο και
  • -1- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

sullipsi-narkotika-kastoria-26-11-2016

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria