Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη κατάθεση της μητέρας του Κωστή: Πώς περιγράφει τη μοιραία νύχτα - OlaDeka

Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη κατάθεση της μητέρας του Κωστή: Πώς περιγράφει τη μοιραία νύχτα

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου Δέσποινα Κουτσέγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της, αναφέρει:

-Μόλις επέστρεψε από το σπίτι του Σπύρου ο Κωστής έπαιξε με τον μικρότερο αδερφό του στον υπολογιστή. Του είπα γύρω στις 12 να πάει για ύπνο. Ο μικρός φώναξε πως δεν έχουμε νερό και είπα στον Κωστή να πάει να δει…όταν μου ειπε πως πάει δίπλα πέντε λεπτά να του πει κάτι του Σπύρου δεν παραξενεύτηκα γιατί ήταν δίπλα και πολλά βράδια έπαιζαν και πετούσαν πετρες ο ένας στον άλλο…έβαλε το μπουφάν του…αλλά ξαναγύρισε να πάρει ομπρέλα γιατί έβρεχε…μου είπε πως θα λείψει 5-10 λεπτά.Εστρωσα το κρεβάτι του και εκει είδα ανοιχτό τον υπολογιστή…μπορούσε να καθίσει ο οποιοσδήποτε γτ δεν είχε κωδικούς…μπήκα να παίξω ένα παιχνίδι που παίζαμε όλοι στην οικογένεια με φάρμες…ήταν πολλες σελίδες ανοιχτές..ήμουν ήσυχη και δεν ανησύχησα γτ ηταν νομίζα δίπλα..όταν άρχισα να νυστάζω πήρα τηλ τον Σπύρο και μου είπε πως έχει φύγει…του λέω μήπως συνεννοήθηκε με κάποιον φίλο και όταν είπε όχι άρχισα να ανησυχώ και να λέω με ποιά παρέα έφυγε…είχε πάει 4 παρά…και αν ηπιαν και έχουν αυτοκίνητο με βροχή και αέρα..σκεφτόμουν τις αγωνίες μιας μάνας που περνάει η ώρα και δεν έχει επιστρέψει το παιδί της…μπαινόβγαινα σε αυτά που είχε ανοιχτα στον υπολογιστή…κάποια στιγμή άκουσα αυτοκίνητο και ήταν ο πατέρας του Σπύρου…τον ρώτησα αν ήταν εκεί ο Σπύρος και μου είπε πως μάλλον…αλλά πως έχει και τις δυο πορτες κλειδωμένες. Τότε του ζήτησα το κινητό και του τηλεφώνησα να δω τι έγινε…

-Ήταν η πρώτη φορά που έφυγε χωρίς κινητό…χωρίς τσιγάρα…χωρίς κλειδιά…για 10-15 λεπτά είπε πως θα φύγει…

ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

-Στη συνέχεια περιγράφει τις επόμενες κινήσεις της ιδιας και της οικογένειας για να βρουν τον Κωστή.

-Το μεσημεράκι ειδοποίησα τον άντρα μου πως κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε στη Σιάτιστα περίπου στις 11 το βράδυ και πήγαμε στην Αστυνομία. Όμως δε δέχθηκαν τη δήλωση εξαφάνισης γιατί έπρεπε να περάσουν 48 ώρες.

-Μαζί με το Σπύρο και εναν άλλο φίλο του σπίτι μας κάναμε μια σελίδα πως χάθηκε ο Κωστής, για να μας δώσει κάποιος μια ιδέα, έστω, για το πού είναι ο Κωστής

ME ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ…ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΦΗΓΗΣΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΕΓΚΟΥ

-Αναφέραμε για το κτήμα αυτό στον τότε διοικητή της Ασφάλειας Κοζάνης Βασίλη Τρευόπουλο για το συγκεκριμένο κτήμα και επειδή είχε αδυναμία στα μελίσσια συζητήσαμε γι αυτά. Είπαμε και στον κ. Τσιβίκη. Ο τελευταίος μας είπε πως δεν έχει βρεθεί τίποτα.

-Ο άντρας μας υπέδειξε στην ΟΠΚΕ το κτήμα, σε έναν Σπύρο.Δε βρήκαν τίποτα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria