Κυνηγός σκότωσε με καραμπίνα 3 σκυλιά βοσκού κοντά στην Ιεροπηγή Καστοριάς - OlaDeka

Κυνηγός σκότωσε με καραμπίνα 3 σκυλιά βοσκού κοντά στην Ιεροπηγή Καστοριάς

Τρία τσομπανόσκυλα εκτέλεσε κυνηγός στις 14 Νοεμβρίου έξω από το χωριό Ιεροπηγή Καστοριάς που βρίσκεται στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Τον δράστη είδε να σκοτώνει τα ζώα με την καραμπίνα του ο βοσκός που φροντίζει το κοπάδι με τις αγελάδες οι οποίες ανήκουν στον Βαγγέλη Μπαμπάκο.

IeropigiSkotoseSkylia14-11-2016-2

Ο κ. Μπαμπάκος κλαίγοντας ανέφερε το έγκλημα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο ιδρυτή της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, που δραστηριοποιείται στην περιοχή, και μάλιστα κατονόμασε ως δράστη τον εξάδελφο της συζύγου του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό που τράβηξε η κόρη του ιδιοκτήτη των σκυλιών καθώς του τα έστειλε για να δημοσιοποιηθούν ώστε να γίνει ευρέως γνωστό το έγκλημα. Σε επικοινωνία που είχαμε με την σύζυγο του κ. Μπαμπάκου μάθαμε ότι δεν έχουν κάνει καταγγελία στην Αστυνομία γιατί εκεί η κοινωνία είναι μικρή και θέλουν απλώς οι κυνηγοί να παραδειγματιστούν και να τους αφήσουν ήσυχους ώστε τα ζώα εκεί να βόσκουν ανεμπόδιστα.

IeropigiSkotoseSkylia14-11-2016-8

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι η αιτία για το τριπλό φονικό ήταν όπως ισχυρίστηκε ο δράστης ότι τα συγκεκριμένα τσομπανόσκυλα επιτέθηκαν και σκότωσαν το κυνηγόσκυλο του. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ακόμα και αν οι ιδιοκτήτες του ζώου δεν καταθέσουν καταγγελία σε βάρος του σκοπεύει να κάνει καταγγελία διαφορετικά σε αυτή την ασυδοσία και σε αυτούς του φόνους δεν θα μπει ποτέ τέλος.

IeropigiSkotoseSkylia14-11-2016-9

Το τρίτο θύμα και αυτό πυροβολημένο στο κεφάλι…

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria