«Χαμός» με τη φωτογραφία Ομπάμα να υποκλίνεται στον Καμμένο

Αρχική » Ελλάδα » «Χαμός» με τη φωτογραφία Ομπάμα να υποκλίνεται στον Καμμένο

«Viral», δηλαδή εξαιρετικά δημοφιλής, έχει γίνει η φωτογραφία από την υποδοχή του Μπάρακ Ομπάμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, στην οποία ο Αμερικανός Πρόεδρος υποκλίνεται στα πλαίσια της ευγένειας στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Όπως αντιλαμβάνεστε η εικόνα, που δεν είναι τυχαίο στιγμιότυπο αλλά πραγματικό γεγονός, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

obama_kammenos

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στον υπουργό Άμυνας ότι ήταν προσωπική του επιλογή να επισκεφθεί την Ελλάδα στο τελευταίο του ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα εκτός από συμβολική είναι και σημαντική γιατί στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση, είπε μιλώντας στον Real FM o υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποδέχθηκε τον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο στο αεροδρόμιο.

Είπα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές, τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού, ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: Μου είπε ότι το κάνει με όλη του την καρδιά και ότι θα επιμένει στη βοήθεια προς την Ελλάδα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφερόμενος στην επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου έκανε λόγο για σημαντικό μήνυμα για το θέμα του χρέους, που θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.

Πρόσθεσε πως ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πολύ ανθρώπινος και πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα.

«Μας είπε ότι ήταν προσωπική του επιλογή να έρθει στη χώρα μας, στη χώρα της Δημοκρατίας, όπως είπε» συμπλήρωσε.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ τον ενημερωτικό μαραθώνιο για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα:

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια