Συνέντευξη του Γιάννη Μανάκα στο CNN Greece

CASUAL ΓΟΥΝΑ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ

Αρχική » Γούνα » Συνέντευξη του Γιάννη Μανάκα στο CNN Greece

Ο Ο Γιάννης Μανάκας μιλά για τη γούνα στο CNN Greece.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ.

Η Ελλάδα, μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης
Ο κλάδος της γούνας αγγίζει τα 40 δις ευρώ διεθνώς και συνδέεται με εκατοντάδες χιλιάδες θεσεις εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού συνιστά τη μεγαλύτερη παραγωγική χώρα στην Ευρώπη.

Ο κλάδος επενδύει στην τεχνολογία και την έρευνα και εξελίσσεται με καινούργιες και μοντέρνες τεχνικές στην παραγωγή γούνινων ενδυμάτων, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων σχεδιαστών μόδας που χρησιμοποιούν τη γούνα στις δημιουργίες τους. Ηδη πολλοί σχεδιαστές έχουν κάνει τις γούνες ευκολοφόρετες και όλο και περισσότερο η μόδα αγκαλιάζει τη γούνα όχι μόνο στα παλτά αλλά και τα αξεσουάρ και τα ρούχα αλλά και σε καπέλα, γάντια, υποδήματα και ζώνες.

Οι μεγαλύτερες αγορές για τη γούνα είναι οι Ρωσόφωνες χώρες και η Κίνα, στις οποίες η Ελλάδα πραγματοποιεί απευθείας εξαγωγές και ταυτόχρονα η Παγκόσμια Ομοσπονδία συνεχώς ανοίγει νέες αγορές. Στην έκθεση δερμάτινων στο Τσενάι στην Ινδία θα μπει για πρώτη φορά και η γούνα και επίσης στο Ιράν, που είναι μια αγορά που ενδιαφέρεται για τα ακριβά και exclusive προϊόντα

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια