Ξεκίνησε και πάλι η δίκη – Η κατάθεση της μητέρας του Κωστή Πολύζου- «Καίνε» τα κινητά και οι κλήσεις – «Για μένα είναι απλά σαν να έφυγε το παιδί μου από το σπίτι…»

«Αν είχαμε κάνει κάτι, θα πηγαίναμε να πουλήσουμε βρώμικο το αγροτικό; Δε θα το καθαρίζαμε;»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ξεκίνησε και πάλι η δίκη – Η κατάθεση της μητέρας του Κωστή Πολύζου- «Καίνε» τα κινητά και οι κλήσεις – «Για μένα είναι απλά σαν να έφυγε το παιδί μου από το σπίτι…»

Ξεκίνησε και πάλι η απολογία της μητέρας του Κωστή Πολύζου, η οποία αναφέρει:

-Πόσο καλύτερα να νιώθω…Για μένα είναι απλά σαν να έφυγε το παιδί μου από το σπίτι…είναι μεγάλο το δράμα..καθημερινά βιώνουμε την απώλειά του…

-Η ιδέα να δανειστεί ήταν του Κωστή.

-Είχε πουληθεί το διαμέρισμα στη Σιάτιστα, για να αγοράσει κάποιο άλλο, γιατί δεν ήθελε να έχει σχέση με την οικογένεια του πατέρα του.

-Ήθελε σπιτι στη Χαλκιδική γιατί εκεί ευνοείται η μελισσοκομία. Αυτό ήθελε Αυτή του άρεσε. Είχαμε 120 μελίσσια που τα πηγαίναμε σε διάφορες περιοχές.

-Ήταν χαρούμενος για ολο αυτό τοπλάνο που είχε κάνει στο μυαλό του…έκανε λογαριασμούς

-Η δόση ήταν στα 900 ευρώ το μήνα…το 2008 το φορτηγό δούλευε πολύ καλά και την πληρώναμε….ποτέ δε θα αφήναμε μόνο του τον Κωστή…

-Δε μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει η επόμενη μέρα..το έχω βιώσει γιατί έχασα το παιδί μου μέσα σε μια μέρα..

-Δικηγόρος μας για την υπαγωγή στα υπερχρεωμένα νοικουριά ήταν ο Γιάννης Θεοφύλακτος.

-Τι να γλιτώσεις; Ο άντρας μου ήταν εγγυητής. Όλες οι ελπίδες μας ήταν να γυρίσει το παιδί μου…ποτέ δεν πίστεψα πως ο Κωστής δε ζει…υπήρχαν στιγμές που έλεγα γιατί δε με έχει πάρει ένα τηλ.. το έβαζα πίσω πίσω…σαν μάνα δεν ήθελα να πιστέψω πως το παιδί μου δεν ήταν καλά…

-Είχαμε πάει διακοπές εκεί το 2007…είχε δει τιςπέτρινες κατοικίες στα Ψακούδια και του άρεσε…ήθελε να πάρει ένα σπίτι εκεί..

-Ούτε σημειώσεις δεν κρατούσα…δε μπορώ να θυμηθω τι κάναμε και πότε με το αυτοκίνητο που πουλήσαμε…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕ 5.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΣ…ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ; ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ;

-Η κηλίδα αίματος θα μπορούσε να είναι απο οποιονδήποτε..όταν ξέρω πως δεν έχω διαπράξει κανένα έγκλημα, ούτε ο σύζυγός μου…δεν έχω διαπράξει κανένα έγκλημα…ποιά μάνα δε βάζει το παιδί της; για τα λεφτά; Ούτε τα λεφτά μετράνε, ούτε τα σπίτια…εγώ πάνω από όλα βάζω το παιδί μου…είναι σπλάχνο..αίμα μου…το καμάρι μου…θα είναι για μια ζωή…είναι το καλυτερο παιδί του κόσμου…

-Ο αξιωματικός της Ασφάλειας ….μας είπε με κινήσεις του χεριού πως μέχρι να τελειώσει η έρευνα εσύ και ο πατριός δε θα ανεβείτε πάνω εκεί που βρέθηκε το πτώμα..

-Ο…της Ασφάλειας πήρε τηλ. τον σύζυγό μου και τον ρωτούσε τι ρούχα φορούσε ο Κωστής..

-Ο κ. Καραϊτσης μας…μάλωσε γιατί ανεβήκαμε στην Κοζάνη από Ελευσίνα… μέχρι να βγει το DNA ήμασταν κάτω…

-Πώς να πιστέψω ότι ήταν το δικό μου το παιδί…πώς το κατασπάραξαν; Ηθελα να είμαι συνεργάσιμη με τις αστυνομικές αρχές…

«ΠΟΙΌΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ….ΕΣΥ» ρωτησε ο πρόεδρος…

-Ο πρόεδρος ρωτά: «Δηλώσατε σε κάποιον πως «όχι δεν πήγαμε και δε θα πάμε για να μην πουν ότι κάναμε εμείς κάτι…»…Απάντηση: «Δε μπορώ να θυμηθώ»…

-«Δεν έχω να φοβηθώ κάτι και δε θυμάμαι, πέρα από τα νεύρα του κυρίου Καραϊτση και του κυρίου…..της Ασφάλειας»

-«Εκείνο το βράδυ κάθισα αρκετή ώρα στον υπολογιστή μέχρι να πάρω τηλ. τον Σπύρο..έλεγα πως ήταν εκει και επαιζαν καμία μπιρίμπα…μετά είχα ανησυχία…αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου πως δε θα επιστρεψει..ένα παιδί 23 χρονών που δεν πήγε το μυαλό μου ότι συνεβη το κακό…όταν πήγε 6 και δν είχε έρθει η ανησυχία μου έγινε μεγαλύτερη…

-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ

-Ο κ. Καλαμπούκας ανέφερε πως με είδε να καθαρίζω με αμτμοκαθαριστή…δεν ξέρει να ξεχωρίζει το άγχος της μάνας…είναι δυνατόν να είχα στο νου εκείνη τη στιγμή την καθαριότητα; Το μυαλό μου ήταν μονο στο παιδί μου…

-«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΛ.ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ;» ΡΩΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ….»ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ…ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ»

-«ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ…ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ»

-«ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΤ..ΤΟΥΤ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»

-ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ -275. «ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ» ΛΕΕΙ Η Δ.Κ.

–«ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ….ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ;» ΡΩΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ….ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΣΗ…ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ

-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ Γ.Τ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

-Η υπεράσπιση ζητά πάλι να κληθεί ο γενετιστής Γ. Φιτσιάλος και ζητά να γίνει γνωστό πού βρισκόταν ο εν λόγω  μάρτυρας Γ.Τ. από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα.

-Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο μάρτυρας σήμερα προσήλθε αυθορμητως για να διευκρινίσει την κατάθεσή του. Ζήτησα να μη συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη.

-«Δεν αντιλέγουμε να καταθέσει ο κ. Τ.», αλλά να κληθεί ο κ. Φιτσιάλος να διευκρινίσει το έγγραφό του», λέει η πλευρά της υπεράσπισης.

-Και πάλι άρνηση του δικαστηρίου, το οποίο θεωρεί πως θα αποφανθεί στη συνέχεια αν έρθει να καταθέσει ο κ. Φιτσιάλος.

-O πρόεδρος ρωτά τη Δ.Κ. αν μετά την ημέρα εκείνη είχε ξανά πρόβλημα το κινητό του Χ. ΝΤ. Απάντηση: «Δε μπορώ να σας πω…είχε καιρό το πρόβλημα…μιλάγαμε και είχε διακοπές…»

-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (όπως κατέθεσε ή ίδια πριν λίγο) Ή ΠΡΟΣ ΤΟΝ Δ.Τ.

-ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ Δ.ΤΣ. (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Χ.ΝΤ) ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΑΦΕΙ) ΜΕ ΤΗ Δ.Κ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ «ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΟΧΙ ΕΓΩ…ΙΣΩΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ….»

-«ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ…ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ Ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣ…Ή ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ»

-ΤΩΡΑ Ο Κ. ΤΣ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ. ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΚΑΠΟΙΟΣ..ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ Δ.Κ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ…»

-Η Δ.Κ. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ Δ.ΤΣ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

-ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Δ.ΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ.

-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΑ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ: «ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ», ΑΠΑΝΤΑ…

-«ΈΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ;»

-ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

-ΤΩΡΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ

-«Κάθε φορά που πήγαινε ο Κωστής στο πατρικό γύριζε στενοχωρημένο…του μιλούσαν ενάντια σε μας,,,δεν ηθελε να έχει σχέση με το πατρικό σπίτι του..με τις 50.000 ευρώ αγοράστηκε το φορτηγό…έκανε 85.000 ευρώ»

-«Μετά τον θάνατο του παιδιού μου δεν ενδιαφερθήκαμε για το φορτηγό..ο νέος ιδιοκτήτης ξέρει…το φορτηγό έχει αποπληρωθεί από εμάς…»

-Η εισαγγελέας ρωτά γτ ονόμασαν και το δεύτερο παιδί Κωνσταντίνο. Η κατηγορουμένη απαντά πως αυτό έγινε λόγω του ονόματος του πεθερού του. «Δεν έχει καμία σχέση…δε σημαίνει πως μείωσα τον Κωστή ή πως αγαπούσα περισσότερο το δεύτερο παιδί…»

-Η Δ.Κ. λέει να κάνει μια ρητορική ερώτηση και λέει «Υπάρχει κανόνας που λέει πως μια οικογένεια δεν κάνει λάθη;

-«Ποιά μάνα φτάνει στο σημείο να σκοτώσει το παιδί της για να κερδίσει κάτι;» επαλαμβάνει.

-«Είναι ψέμα της κυρίας Νικολούλη πως μόνο εγώ πήγα να μακιγιαριστώ αν και δεν το κάνουν στους συγγενείς αγνοουμένων»

-«Το 2011 πήγαμε ναι στη Χαλκιδική για να βρούμε έναν κύριο για το Άγιο Όρος…»…ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Όχι…5-6 μέρες»

-«Του Κωστή ποτέ δεν του άρεσε να μείνει στη Σιάτιστα…δεν είχε θέμα να πάμε στην Ελευσίνα»

-Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗ ΡΩΤΑ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ: «Αυτό να το ρωτήσετε σε εκείνους που το έκαναν..και κυρίςω γιατί σκότωσαν τον Κωστή…δεν είχαμε εχθρους..έφυγε ντυμενος κανονικά…δεν ξερω γιατί να αφαιρέσουν τα παπούτσια του…ίσως ηθελαν να μας ενοχοποιήσουν…

 

-«Δεν ξέρω πώς και γιατί είχε τα ίδια ρούχα τόσους μήνες μετά…δεν έχω αστυνομικο μυαλό…»

-«Μηχανικά έκανα πράγματα στον υπολογιστή….δε σας έχει τύχει; Μεχρι να γυρίσει ο Κωστής….όλα αυτά τα παράθυρα τα άνοιξα από περιέργεια…ποιά παιχνίδια επαιζε..ποιά μουσική άκουγε…»

-«Ο Κωστής γνώριζε το ύψος των χρεών…έλεγε πως δουλειά που είναι για λεφτά να μην αγχώνεσαι…

-«Δε μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθει ένας γονιός που χάνει το παιδί του…υπάρχει ψυχολογικη κατάρρευση…εκείνη την ώρα πού να σκεφτείς να αναζητήσεις τον δράστη»…

-«Κάλεσα τον γιο μου στο κινητό του», λέει η Δ.Κ., αλλά σύμφωνα και με τη δικαστή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΚΛΗΣΗ! Λέει «δε γνωρίζω γιατί δεν έχει καταγραφεί κάτι στα κινητά…» και η δικαστής λέει «είτε μας λέτε ψέματα, είτε οι εταιρίες δεν έχουν καταγράψει τα στοιχεία». «ΔΕ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ» απαντά η κατηγορουμένη…

ΦΟΒΕΡΑ ΠΙΕΣΤΙΚΗ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ…

-Όταν είπα πως «περιμένω ακόμα…πακέτο από τον Κωστή μου» δεν εννοούσα το «Πάμε Πακέτο»…ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ..ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΛΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ».

ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΩΤΙΑΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

-ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ Η Δ.Κ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ…ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ  ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ….ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»….

-ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια