Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ: Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Αρχική » Κόσμος » Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ: Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής των αμερικανικών εκλογών σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κι ενώ η καταμέτρηση των επίσημων αποτελεσμάτων συνεχίζεται και στις τελευταίες πολιτείες.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο πόντιουμ απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του. Ο Τραμπ ξεκίνησε την ομιλία του ανακοινώντας την τηλεφωνική του συνομιλία με την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, και τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από αυτήν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ενωτικός, λέγοντας πως θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών, ενώ αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την ομιλία του με ευχαριστίες προς την οικογένεια, τους φίλους και το επιτελείο του.

Πρώτες δηλώσεις Τραμπ: Είναι ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Έρχομαι σε εσάς και σας καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό αυτής της χώρας. Θα υπηρετήσουμε τον επείγοντα στόχο της ενανέωσης του αμερικανικού ονείρου.

Θα είμαι πρόεδρος όλων των αμερικανών. Κάθε αμερικανός θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όνειρό του. Οι ξεχασμένοι πολίτες της χώρας δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι. Θα ξαναχτίσουμε τις υποδομές μας.

PRESIDENT-trump

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια