Συνεδριάζει η Επιτροπή Αναδασμού της Π.Ε Καστοριάς με θέμα τον αναδασμό Κομνηνάδων - OlaDeka

Συνεδριάζει η Επιτροπή Αναδασμού της Π.Ε Καστοριάς με θέμα τον αναδασμό Κομνηνάδων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Καστοριάς γνωστοποιείται πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής Αναδασμού Αγροκτήματος Κομνηνάδων, σύμφωνα με την οποία ανακοινώνεται ότι:

Στις 10 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέραώρα 9:00 π.μ. θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αναδασμού αγροκτήματος Κομνηνάδων στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κομνηνάδων, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκδίκαση ενστάσεων κατά του νέου κτηματικού καθεστώτος (2ης ανάρτησης).
Γενικά θέματα Αναδασμού.
Ανακοίνωση της Επιτροπής Αναδασμού Κομνηνάδων της Π.Ε Καστοριάς

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αναδασμού Κομνηνάδων

Α΄. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Ότι η Επιτροπή Αναδασμού Κομνηνάδων κατά την εκδίκαση των ενστάσεων επί του νέου κτηματικού καθεστώτος αναδασμού, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 5 του Ν.674/77, επέφερε τροποποιήσεις στους κτηματολογικούς πίνακες και το διάγραμμα οι οποίες διατυπώνονται στο υπ’ αριθμόν 25 πρακτικό της και αφορούν στους κτηματίες που αναγράφονται στον παρατιθέμενο πίνακα.

Β΄. ΚΑΛΕΙ

Τους κτηματίες στους οποίους αφορά η τροποποίηση των κτηματολογικών στοιχείων και του διαγράμματος του νέου κτηματικού καθεστώτος, αλλά και το σύνολο των κτηματιών, να προσέλθουν στην αίθουσα του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος στο συνοικισμό Κομνηνάδων, για να λάβουν γνώση των μεταβολών που έγιναν και εφόσον έχουν αντιρρήσεις να υποβάλουν ένσταση στην Επιτροπή Αναδασμού.

Τα στοιχεία θα μείνουν τοιχοκολλημένα επί 5 ήμερο.

Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π. Ε. Καστοριάς μέχρι και την Παρασκευή 07/10/2016.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria