Το Kastoria Club PAOK απαντά στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Το Kastoria Club PAOK απαντά στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο

Αντιληφθήκαμε τις τελευταίες μέρες από έναν αγωνιστή της αριστεράς ( εδώ γελάμε πολύ) της πόλης μας ότι σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο του (ας γελάσουμε πάλι) με το να ασχολείται με τον επιβήτορά του κ το κλειστό της Πυλαίας.
ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ σας συμβουλεύουμε να ασχοληθείτε με τον αγώνα σας για μια θέση στην εξουσία της διαφθοράς, H θητεία σας στην πολιτική μας έδειξε πως να αγωνίζεται κάποιος να πάρει το βουλευτικό αυτοκίνητο και να γεμίζει το κόσμο με ελπίδα ψεύτικη.
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ super market.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

“Η προγραμματική σύμβαση στην οποία γίνεται αναφορά, είχε συναφθεί στις 31 Ιανουαρίου 2006, μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ, για την περίοδο 2006-2012.

Με βάση τη συγκεκριμένη σύβαμση, η τότε Νομαρχία Θεσσαλονίκης είχε αναλάβει την υποχρέωση να καταβάλει ετησίως για δαπάνες ρεύματος, ΕΡΤ, νερού του Κ.Γ. ΠΑΟΚ μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ, εφόσον όμως η συνολική δαπάνη ξεπερνούσε σε ετήσια βάση τις 40.000 ευρώ.

Η παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που ανέλαβε στις 5 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή ένα χρόνο μετά το πέρας της Προγραμματικής Σύμβασης που είχε συναφθεί, παρέλαβε μια ολοκληρωμένη σύμβαση από την οποία προέκυπτε εκκρεμότητα οφειλής ύψους 220.000 ευρώ, ποσό που δεν είχε καταβληθεί όπως προβλεπόταν ως υποχρέωση από την συγκεκριμένη σύμβαση.

Στις 21 Μαρτίου 2013, με απόφαση του τότε Υπουργού Εσωτερικών χορηγήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ποσό 2.828.497 ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους, που αποτελεί βασικό στόχο της δημοσιονομικής πολιτικής της χώρας και σε αυτή την κατηγορία των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων εντάσσεται και η οφειλή από την παραπάνω προγραμματική σύμβαση.

Η δαπάνη για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών κατατέθηκε στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείο Οικονομικών, η οποία ζήτησε διευκρινίσεις στις οποίες η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απάντησε. Όπως προβλέπει ο νόμος, καμία πληρωμή φορέα του δημοσίου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την έγκριση της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείο Οικονομικών. Γι’ αυτό και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καταβάλει ακόμα το οφειλόμενο.

Kastoria Club PAOK

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στο Facebook:

87654765654

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια