Η συγγνώμη του Χρήστου Μυριούνη στην Καστοριά

Αρχική » Αθλητικά » Η συγγνώμη του Χρήστου Μυριούνη στην Καστοριά

Άφησε να περάσουν μερικές ώρες από το ματς με την Καστοριά, να… καθίσει ο «κουρνιαχτός» και να «χτυπήσει» και πάλι ο Χρήστος Μυριούνης. Ο προπονητής του Αγρινίου τούτη τη φορά, βέβαια δεν καταφέρθηκε κατά των διαιτητών όπως είχε κάνει μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά φρόντισε να δείξει πως ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη του.

Και ένα από τα χαρακτηριστικά που τον συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια εντός κι εκτός παρκέ, είναι το ήθος του. Η συμπεριφορά του προς τον προπονητή της Καστοριάς Γιώργο Σούλιο και τους παίκτες του δεν ήταν αρμόζουσα κι αυτό ο Μυριούνης το αναγνώρισε στον εαυτό του. Κι έσπευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους.

«Σήμερα δύο μέρες μετά το παιχνίδι και σαφώς πολύ πιο ήρεμος θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κόουτς της Καστοριάς τον Γιώργο Σούλιο και τους παίκτες του για την συμπεριφορά μου μετά το τέλος του αγώνα… Όσοι με γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στα γήπεδα σαν παίκτης και σαν προπονητής ξέρουν για το ήθος μου. Και ξέρουν πως τέτοια συμπεριφορά που επέδειξα μετά τον αγώνα δεν είναι του χαρακτήρα μου…Και πάλι συγνώμη…», έγραψε ο προπονητής του Αγρινίου.

Εύσημα για την ειλικρίνειά του από ανθρώπους του μπάσκετ

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τα σχόλια για το συγκεκριμένο post ήταν αρκετά από πολλούς «μπασκετανθρώπους». «Αυτό είναι μεγαλύτερη μαγκιά από οποιαδήποτε νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο», έγραψε ο Νίκος Τσαγκόπουλος, ενώ ο Μάικ Ευαγγελίτσης σχολίασε: «Μπράβο ρε Χρήστο πραγματικά Respect».

myriounis_fb

Tο σχόλιο του Τζίμη Κουστένη από την Κύπρο είναι εξίσου χαρακτηριστικό. «Μπράβο Χρηστάρα, αν και είμαι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά αυτή τη στιγμή, με τη κίνηση σου αυτή δείχνεις το ήθος σου και την παιδεία που έχεις από την οικογενειά σου… Ο έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που αναγνωρίζει το λαθος του έστω και της στιγμής… Ο βλάκας είναι αυτός που επιμένει… Πίστεψε με ηλίθιοι και βλάκες υπάρχουν πολλοί πανέξυπνοι και ηθικοί σαν εσένα ελάχιστοι!!!».

Πηγή

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια