Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Κέλετρον – Αγάπη για το παιδί” για την Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Κέλετρον – Αγάπη για το παιδί” για την Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκε από τις 22 έως στις 26 Σεπτεμβρίου στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού.

Σκοπός της παρουσίας του ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών για τις δράσεις του οργανισμού και η αναζήτηση νέων εθελοντών.

Επίσης κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης ο οργανισμός πραγματοποίησε λαχειοφόρο αγορά, για την στήριξη των λειτουργικών εξόδων του οργανισμού. Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή, θα διενεργηθεί τηνΤρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (40η κλήρωση). Νικητήςθα αναδειχθεί ο τυχερός, του οποίου τα τρία νούμερα πουκατέχει, θα αντιστοιχούν με τα τρία τελευταία νούμερα του Α’ Λαχνού του τριδύμουτου Λαϊκού Λαχείου και θα παραλάβει ένα tablet.

O εθελοντικός οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους στήριξαν τον οργανισμό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κάθε προσφορά για εμάς είναι σημαντική και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Σας ευχαριστούμε!!

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια