ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ IFF ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αρχική » Γούνα » ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ IFF ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας στην Αθήνα. Η συνάντηση αυτή  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γεγονός που συνδέεται με το ρόλο και τη σημασία της Ελληνικής Γουνοποιίας αλλά και με την εκλογή για πρώτη φορά Έλληνα στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Ιωάννη Μανάκα.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι η Ελληνική Γουνοποιία αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εθνική οικονομία, με τη χώρα μας να αποτελεί το κύριο παραγωγικό κέντρο στην Ευρώπη. Στην παγκόσμια συνάντηση παρουσιάσθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες για να αναδειχθεί ο κλάδος και η σημασία του παγκοσμίως.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Α. Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας  Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λ Λαμπριανίδης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κα. Ο. Τελιγιορίδου, κ. Θ. Μουμουλίδης ,οι  βουλευτές Ν.Δ. κ. Μ. Αντωνίου και κ. Μ. Ασημακοπούλου υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

IMG_0273

IMG_0275

IMG_0277

IMG_0281

IMG_0308

IMG_0315

karipidis-iff-agm

manakas

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια