Βόμβα ΠΕΤΚΑΝΑ στο Δ.Σ Καστοριάς – Κατέθεσε έγγραφο που ζητά να ελεγχθεί ο δήμαρχος Καστοριάς για την υπογραφή που υποθήκευσε αυθαίρετα το μέλλον του δήμου - OlaDeka

Βόμβα ΠΕΤΚΑΝΑ στο Δ.Σ Καστοριάς – Κατέθεσε έγγραφο που ζητά να ελεγχθεί ο δήμαρχος Καστοριάς για την υπογραφή που υποθήκευσε αυθαίρετα το μέλλον του δήμου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Πετκανάς, προσφεύγει σε κάθε δημόσια αρμόδια αρχή, περί νομιμότητας της (προσωπικής) απόφασης του Δημάρχου Καστοριάς!

Απίστευτη εξέλιξη πριν λίγο στην έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ Καστοριάς.

Έγγραφο »ΦΩΤΙΑ» του Γ.Πετκανά. » Το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι ζητήσει συγνώμη »  :

  1. Απέκρυψε τα πραγματικά γεγονότα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

  2. Υποθήκευσε αυθαίρετα το μέλλον του Δήμου Καστοριάς, με μια προσωπική επιλογή, κάτι για το οποίο πρέπει να ελεγχθεί.

 

Δείτε ολόκληρο το κείμενο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Πετκανά

ΠΡΟΣ: Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Θέμα: Έγγραφη διαμαρτυρία
Προ της συνεδρίασης Δ.Σ. 25.10.2016: Επί της διαδικασίας

Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ όπως αναγνώσετε στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, την έντονη διαμαρτυρία μου και για τον λόγο αυτό, της απουσίας μου.

Σας υπενθυμίζω, ότι στην αμέσως προηγούμενη έκτακτη συνεδρίαση 12.10.2016 σχετικά με το αποκλειστικό θέμα ανταποδοτικών έργων κοινωνικής ευθύνης της κοινοπραξίας ΤΑΡ αγωγού φυσικού αερίου, στη διάρκεια της συζήτησης, αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Αγγελής ως Δήμαρχος του Δήμου Καστοριάς, τον μήνα Μάρτιο 2016 υπέγραψε «Μνημόνιο Συνεργασίας» ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και άλλων Δημάρχων, χωρίς ωστόσο να έχει στην διάθεση του, την έγκριση του ανώτατου οργάνου, αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακόμη και η μεταγενέστερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς περί άλλων προταθέντων έργων όριζε, χωρίς βεβαίως ως Δήμαρχος να έχει αποκαλύψει το ιστορικό. Ο ίδιος δε, δημόσια διέψευδε τα γεγονότα. Δεν παραδέχθηκε την υπογραφή του, «απαγόρευσε» άπαντες να αναφέρουν γι’ αυτό, κάτι όμως που δυστυχώς για κείνον, αποδείχθηκε μέγιστο ψεύδος, αφού λίγες ώρες αργότερα η αλήθεια έλαμψε εις βάρος του, με τις υπογραφές, αλλά και από μαρτυρίες συναδέλφων του Δημάρχων. Το λιγότερο που θα έπρεπε άμεσα να είχε πράξει, ήταν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Καστοριανούς πολίτες, για δύο λόγους:

1. Απέκρυψε τα πραγματικά γεγονότα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Υποθήκευσε αυθαίρετα το μέλλον του Δήμου Καστοριάς, με μια προσωπική επιλογή, κάτι για το οποίο πρέπει να ελεγχθεί.

Πηγή

25.10.2016-Διαμαρτυρία Γ.Πετκανά

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria