Βόλει: Επιστολή αγωνίας απο την Καστοριά

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Βόλει: Επιστολή αγωνίας απο την Καστοριά

Ανοιχτή επιστολή προς την ΕΟΠΕ και την ΟΔΒΕ, έστειλε ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς, κ Αργύργης Ήργης. Με την κίνηση αυτή ο τέως παράγοντας του συλλόγου της Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει την βαθιά του ανησυχία και αγωνία για την καθυστέρηση της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΜ, λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των διαιτητών του συνδέσμου ΣΥΔΠΕΜ και καλεί την ομοσπονδία και την ομοσπονδία διαιτητών να δώσει λύση  ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι αγώνες.

Το κείμενο επιστολής του κ. ‘Ηργη στη ΕΟΠΕ και την ΟΔΒΕ αναφέρει:

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ένωση κεντροδυτικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) δεν καταφέρνει να εκκίνηση τα πρωταθλήματα συμφώνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιπες ενώσεις έχουν ήδη 3 εβδομάδες μέσα στης αγωνιστικές υποχρεώσεις τους  με αποτέλεσμα όταν βρεθεί λύση στην ένωση μας ( από αγανάκτηση και ‘ωρίμανση’ του προβλήματος ) οι αθλήτριες , σύλλογοι , γονείς , τρέχουν να δημιουργήσουν διαθέσιμο χρόνο τις καθημερινές ( σχεδόν αδύνατο για τους αθλητές/τριες λυκείων ) ή τις γιορτές ( με ότι συνεπάγετε αυτό για τα προγραμματισμό και τον λίγο πλέον χρόνο που έχουν οι  οικογένειες να περάσουν μεταξύ τους .)

Ερώτηση ,  όταν υπάρχουν 2 διαφορετικές ερμηνείες των κανονισμών από ΕΣΠΕΜ και ΣΥΔΠΕΜ , δεν είναι υποχρεωμένη η κεντρική επιτροπή διεξαγωγής πρωταθλημάτων και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας να επέμβουν και με ξεκάθαρη θέση να τοποθετηθούν ; Ως πότε θα επιτρέπετε της προσωπικές διαμάχες να την πληρώνουν τα παιδιά ;

Η συνδυασμένη παρουσία των δύο αυτών ανδρών στους προεδρικούς θώκους ξεπερνά τα 25 χρονιά…… δυστυχώς κάπου στην διαδρομή ο πρωταρχικός σκοπός , ο μοναδικός λόγος που πρέπει κάποιος να ασχολείται με τον παραγοντισμό των συλλόγων ,  την προσφορά προς στα παιδιά μας , έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στην ένωση μας . Έχει πλέον υποσκελιστεί από  εγωισμούς  και προσωπικά συμφέροντα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι ομάδες της ΕΣΠΕΜ θα έχουν μειονέκτημα προς τις υπόλοιπες ενώσεις , για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι αθλητές/τριες θα αισθάνονται αδικημένοι/ες , για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αργείτε να επέμβετε δίνοντας την αίσθηση ότι οι εν λόγου κύριοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν .

Η επιτροπή διαιτησίας δεν είναι το μόνο σημείο τριβής στην ένωση μας για φέτος . Ακόμα και να βρεθεί λύση για την Επιτροπή Διαιτησίας  υπάρχει και η ανοιχτή διαμάχη 2 συλλόγων κατά της ΕΣΠΕΜ για την επιβολή προστίμων και την απαγόρευση συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα. Διαμάχη η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη και η οποία και αυτή δυσχεραίνει την έναρξη των πρωταθλημάτων ….και αυτή προϊόν εγωισμού και αδυναμία εξεύρεσης λύσης !

Με όλα τα παραπάνω  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  η παρέμβαση σας για την εξομάλυνση της κατάστασης . Υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να χαθεί ολόκληρη η χρονιά . Ποιος θα αναλάβει να το πει στους αθλητές/τριες  που έχουν πιθανότητα κάτι να κερδίσουν από τα πρωταθλήματα αυτά ; Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες ; Θα τιμωρηθεί κάποιος άλλος εκτός από τους αθλητές/ τριες ;

Με εκτίμηση
Αργύρης Ήργης 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια