Αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της IFF στην Αθήνα

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ

Αρχική » Γούνα » Αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της IFF στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 19 έως 22 Οκτωβρίου 2016 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας.

Η επιτυχία αυτή σχετίζεται με την πολύ καλή οργάνωση αλλά και με τα πολύ σημαντικά συμπεράσματα και πρωτοβουλίες που αποφασίσθηκαν .Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν τόσο οι δράσεις όσο και τα μελλοντικά σχέδια όλων των υποομοσπονδιών. Το θερινό Σχολείο, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας αναγνωρίσθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ως μια από τις πλέον σημαντικές πρωτοβουλίες η οποία θα πρέπει να συνεχισθεί. Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας προέταξε την αναγκαιότητα να πραγματοποιηθούν ειδικές δράσεις προβολής της γούνας τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε νέες αγορές με την αξιοποίηση νέων τρόπων προσέγγισης, β) παρουσίασε το business plan που κατατέθηκε για τον κλάδο ως μια αφετηρία σχετικών δράσεων επωφελών για την ελληνική γουνοποιία γ) την αναγκαιότητα για προώθηση των θέσεων σε πολιτικά κόμματα και φορείς  τομέας που αναγνωρίσθηκε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας πραγματοποιεί ένα πολύ πετυχημένο έργο όπως φάνηκε και από την παρουσία  Γενικών Γραμματέων, του Περιφερειάρχη, βουλευτών, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων κλπ

Τα αποτελέσματα της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης ήταν τα ακόλουθα:

Υλοποίηση ειδικών δράσεων για την προώθηση και προβολή της Γούνας (Διαφημιστικές καμπάνιες, συμμετοχή σε εκθέσεις, θερινό σχολείο, διαγωνισμοί σχεδιαστών κλπ)

Εφαρμογή προγράμματος ιχνηλασιμότητας των γουνοποιητικών ειδών

Προώθηση και επέκταση του προγράμματος Welfur

Κατά την διάρκεια της παγκόσμιας συνάντησης υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και της Τούρκικης Ομοσπονδίας Γούνας με στόχο την μελλοντική συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών και για κοινή πλεύση δράσεων.

Επίσης έντονη ήταν και η παρουσία του Πολιτικού προσωπικού της χώρας μετά από πρόσκληση της ΕΟΓ

Στις 20 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου παρευρέθησαν ο Γεν. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωνή κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λόης Λαμπριανίδης, οι Βουλευτές του Σύριζα Νομού Καστοριάς κα Ολυμπία Τελιγιορίδου,  και Νομού Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης , η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, o Γραμματέας Οργανωτικού από «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Αβραμίδης Παντελής , ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ Κωνσταντίνος Μπίτσιος, ενώ την επόμενη μέρα κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τον λόγο πήρε ο επίσημος καλεσμένος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Θεόδωρος Καρυπίδης καθώς επίσης και η Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Αθηνών κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κοζάνης  Γεώργιο Κασαπίδης, οι οποίοι στις παρεμβάσεις τους έδειξαν την αμέριστη συμπαράσταση και  το ενδιαφέρον  για τον κλάδο της γουνοποιίας

IMG_0165

IMG_0183

zeygos-manaka

IMG_0184

IMG_0236

karipidis-iff-agm

asimakopoulou

IMG_0185

petros-evi-dinos

IMG_0204

IMG_0308

IMG_0191

IMG_0221

IMG_0240

IMG_0245

IMG_0196

IMG_0228

dits

IMG_0249

IMG_0452

IMG_0453

IMG_0455

IMG_0458

IMG_0461

IMG_0463

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια