Δήμος Άργους Ορεστικού: Ρεκόρ συμμετοχής και επισκεψιμότητας στη φετινή Εμποροπανήγυρη - OlaDeka

Δήμος Άργους Ορεστικού: Ρεκόρ συμμετοχής και επισκεψιμότητας στη φετινή Εμποροπανήγυρη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού συγκεντρώνοντας για ακόμη μια χρονιά δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η φετινή διοργάνωση ήταν η πλέον επιτυχημένη καθώς παρουσίασε σημαντική αύξηση στη συμμετοχή των εκθετών, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την επισκεψιμότητα όσο και για το επίπεδο εξυπηρέτησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Πιο συγκεκριμένα οι εκθέτες που συμμετείχαν φέτος στην εμποροπανήγυρη ξεπέρασαν τους 300 – αύξηση εμπορικών θέσεων κατά 20% περίπου – με αρκετούς από αυτούς να συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ περισσότεροι από 100 ήταν οι Έλληνες βιοτέχνες.
Στο γεγονός αυτό συνέβαλε η σκληρή προσπάθεια των τελευταίων ετών και η επιμονή της δημοτικής αρχής που κέρδισε το στοίχημα της αναβάθμισης της διοργάνωσης και κατέστησε την Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού ως την καλύτερη στη χώρα.
Ήδη από πέρυσι με τις ιδιόκτητες κατασκευές ο Δήμος συνέβαλε καθοριστικά στη λειτουργική και αισθητική βελτίωση των υποδομών, η οποία σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της ασφάλειας στον χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης κράτησε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.
Ξεχωριστή ομορφιά και δυναμική προσέδωσε το υψηλών προδιαγραφών λούνα παρκ με περισσότερα από 10 παιχνίδια πολλά από τα οποία στήθηκαν για πρώτη φορά στην Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

panigiri-argos-foto-dimos

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria