Απάντηση του Β. Διαμαντόπουλο στους Αστυνομικούς: Η Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς το μόνο που έκανε ήταν ... τουμπεκί... - OlaDeka

Απάντηση του Β. Διαμαντόπουλο στους Αστυνομικούς: Η Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς το μόνο που έκανε ήταν … τουμπεκί…

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην Βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς.

Η φαιδρότητα που εκπορεύεται από κάποιους της Ελληνικής αστυνομίας συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Καστορίας, προσπαθεί να ειρωνευτεί αλλά η επάρκεια του εμπνευστή της ανακοίνωσης αλλά και των υπογραφόντων,ούτε αυτό δεν καταφέρνει.

Όσο για τα αστεία περι “αυταπάρνησης με την οποία υπερασπίστηκαν δικαιώματα μου”(άραγε πως;) προκαλούν μόνο γέλιο,το μόνο που έκανε το Δ.Σ της ένωσης τους…ήταν ΤΟΥΜΠΕΚΙ!!!

Τουμπεκί όταν αποδεδειγμένα οι συνάδελφοι τους χτυπούσαν Βουλευτή του νομού τους!!!(ελπίζω να μην επικαλεστούν κάποια γελοία Ε.Δ.Ε

Τουμπεκί όταν οι ειδικές δυνάμεις του σώματος,τους τσακίζουν τις δίκαιες λαϊκές κινητοποιήσεις.

Όσο για τους δίκαιους αγώνες στους οποίους έδωσα το παρόν,αρκετοί από τους συναδέλφους τους υπερέβησαν το καθήκον τους ασκώντας υπέρμετρη βίαια και στο τέλος τους αθώωσε κάποια Ε.Δ.Ε

Άραγε είστε ευχαριστημένοι με την αποτελεσματικότητα των Ε.Δ.Ε???

Τουμπεκί λοιπόν…για όλα τα σοβαρά, αλλά λαλίστατοι μόλις ασκηθεί η ελάχιστη κριτική προς το σώμα σας.

Εγώ πάλι δεν υπερασπίζομαι κανένα δικαίωμα σας να συσκοτίζετε την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίζεται ωραιοποιώντας την κατάσταση.

Δυστυχώς έχετε επιλέξει τον εύκολο δρόμο του συνδικαλισμού,χαϊδεύοντας αυτιά και βγάζοντας γλώσσα όταν νιώθετε πως μπορείτε,σε αντίθεση με τον τρόπο που πολιτεύθηκα στις δύο μου θητειές.

Όσο για το αν έχει το δικαίωμα κάποιος σε αυτή τη χώρα να λέει την γνώμη του ελεύθερα,σίγουρα αυτό δεν κατορθώθηκε με τη βοήθεια κάποιων σαν εσάς.

apantisi-diamantopoulos-astunomikoi

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria