Το μηδέν του Α.Σ.Παναργειακού στο σκορ και στην εμφάνιση

Αστραπή Μεσοποταμίας – Α.Σ.Παναργειακός 5-0. 

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Το μηδέν του Α.Σ.Παναργειακού στο σκορ και στην εμφάνιση

Αυτό ήταν το λυπηρό αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την ιστορική ομάδα του Παναργειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι παίχτες του Παναργειακού πραγματοποιώντας μια κάκιστη εμφάνιση στην πλειοψηφία τους, δέχθηκαν 5 γκολ από τους παθιασμένους, συνειδητοποιημένους και καλά οργανωμένους παίχτες της Αστραπής που απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μόνο στο γήπεδο και για 90 λεπτά.
   Ο Παναργειακός φάνηκε καλύτερος στο γήπεδο ως τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ από την ομάδα της Μεσοποταμίας. Η συνέχεια για την ομάδα του Άργους Ορεστικού περιγράφεται από τους αριθμούς και το τελικό σκορ καθώς δέχθηκε καταιγισμό από γκολ.
      Στην εντεκάδα που παρέταξε ο προπονητής κ. Νικολαίδης αγωνίστηκαν οι Αζέμης κάτω απ’ τα δοκάρια, Στασινόπουλο, Δηνάδη, Σιανή, Βασιλειάδη, Ιωάννου, Ιωαννίδη, Μήλιο Π., Βρέστα, Χρήστου και Λάκη. Ως αλλαγές πέρασαν στον αγώνα οι Γαιτανάκης, Μάτσιας και Μπεκίρης.Πριν της έναρξη του αγώνα τηρήθηκε στο γήπεδο ενός λεπτού σιγή από τους παίχτες, τους διαιτητές και τους οπαδούς των δύο ομάδων στη μνήμη του προσφάτως θανόντα κ. Κώστα Καρπόζηλου, ανθρώπου που συνεισέφερε τα πλείστα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μεσοποταμίας.

Για τον Παναργειακό ακολουθεί o αγώνας στην έδρα της Πολυκάρπης το επόμενο Σάββατο.

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια