Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΠΑΝΤΑ: ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου παρουσιάζει το όραμα του για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο

triantafylou
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΠΑΝΤΑ: ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ερ -Ποια η θέση σας απέναντι στην ΕΠΟ ενόψει και των επερχόμενων εκλογών και ποιο το όραμά σας για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο;

“Η στάση μας απέναντι στην ΕΠΟ είναι ξεκάθαρη. Είμαστε με τον Βαγγέλη Γραμμένο με την κίνηση “Eπιστροφή στο ποδόσφαιρο” καθώς οι δεσμεύσεις, οι προτάσεις και γενικά το πρόγραμμά του συμβαδίζει με τις δεσμεύσεις και το δικό μας όραμα για το ποδόσφαιρο. Στηρίζουμε όσους θέλουν την αναβάθμιση, την ανάπτυξη, την δικαιοσύνη και την ισονομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το δε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι χρέος μας, παρά τις οικονομικά δύσκολες συνθήκες, με σωστή οργάνωση και διαχείριση, να δουλέψουμε στην κατεύθυνση να ξαναποκτήσει το ρόλο του απέναντι στην κοινωνία και να ξαναγίνει ο “αιμοδότης” του εθνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εν συνεχεία πρέπει να στηρίξουμε τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων, αφού με προσωπικές ενέργειες και το μεράκι τους, προσπαθούν και κρατούν ζωντανό το κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Θεωρώ πως είναι η ευκαιρία για την επαναφορά του ποδοσφαίρου στη θέση που του αξίζει καθώς και από την πλευρά της πολιτείας φαίνεται να υπάρχει η βούληση και η επιθυμία αφουγκραζόμενη και την απαίτηση της κοινωνίας να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να ξεφύγουμε από το τέλμα, την εξάρτηση και την ανυποληψία.

Εμείς έτσι οραματιζόμαστε το ποδόσφαιρο και αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να υπηρετήσουμε. Το αν το καταφέρουμε ή όχι θα το δείξει η συνέχεια. Σίγουρα όμως δεν θέλουμε και δεν θα είμαστε η συνέχεια των προηγούμενων.”

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια