ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου και των αντίστοιχων δράσεων που αναλαμβάνει, διατηρεί Τμήμα Εθελοντών Αιμοδοτών από το 1998. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες φιάλες αίματος προσφέροντας έμπρακτα πολύτιμη βοήθεια σε συνανθρώπους μας, που κάποτε βρέθηκαν σε κατάσταση ανάγκης.

Θεωρώντας ότι η αλληλεγγύη και γενικότερα η κοινωνική μας ενεργοποίηση είναι ζητούμενο στις μέρες μας -του οποίου τα ευεργετικά αποτελέσματα διαχέονται και ισχυροποιούν ολόκληρη την κοινωνία- καλούμε τους συμπολίτες και των τριών Δήμων της Π.Ε. Καστοριάς να εγγραφούν ως Εθελοντές Αιμοδότες στο Τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι  για να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24670 42255 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού www.argosorestiko.gr.

Για την επιχείρηση

To Δ.Σ

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή της 14ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας.

Οι λαμπαδηδρόμοι θα ξεκινήσουν από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και θα καταλήξουν στο Νέο Πάρκο για την αφή της φλόγας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα μικρά χορευτικά τμήματα των Συλλόγων «Η Ροδάνη», « Αργέσται», « Ευξείνου Λέσχης» και το μουσικό συγκρότημα «Έχιδνα».

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια