Δεν διέψευσε ο δήμαρχος τις απίστευτες αιχμές Κωτούλα για αίτημα αντιδημάρχου να φερθεί ευνοϊκά σε εργολάβους

«ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΟ!»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Δεν διέψευσε ο δήμαρχος τις απίστευτες αιχμές Κωτούλα για αίτημα αντιδημάρχου να φερθεί ευνοϊκά σε εργολάβους

Την αποκλειστική πληροφορία την είχαμε στο oladeka.com εδώ και μέρες. Θέλαμε όμως να απευθυνθούμε στο δήμαρχο προσωπικά πριν την δημοσιεύσουμε. Σύμφωνα λοιπόν με το ασφαλές ρεπορτάζ μας, ο Δημήτρης Κωτούλας ανάμεσα σε άλλα έκανε και κάποιες πολύ σοβαρές αναφορές στην προσωπική επιστολή παραίτησης που απέστειλε στον δήμαρχο Καστοριάς.

«Δεν με προστάτεψες όταν άλλος αντιδήμαρχος (προφανώς αναφέρεται το όνομα του) μου ζητούσε να παραλάβω έργα που ήταν ακατάλληλα εκτελεσμένα και οι δημοτικοί υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας αρνούνταν να τα παραλάβουμε! Και ξέρεις τις σχέσεις του συγκεκριμένου αντιδημάρχου με τους συγκεκριμένους εργολάβους!»

Πολύ σοβαρή υπόθεση που δεν γνωρίζουμε για πόσο θα μπορεί να παραμένει μυστική και προσωπική όταν μάλιστα η επιστολή στην οποία αναφέρεται έχει πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου.

Για την ύπαρξη ή όχι λοιπόν αυτής της αναφοράς ζητήσαμε σήμερα επιβεβαίωση ή διάψευση από τον κύριο δήμαρχο ο οποίος, ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε :

Δείτε τι άλλο είπε ο Ανέστης Αγγελής για την παραίτηση Κωτούλα:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια