Έρχονται τα πρώτα ΑΤΜ με αγελαδινό γάλα, γιαούρτι και τυρί στην Δυτική Μακεδονία

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Έρχονται τα πρώτα ΑΤΜ με αγελαδινό γάλα, γιαούρτι και τυρί στην Δυτική Μακεδονία

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν μια ομάδα αγελαδοτρόφων από την περιοχή προωθώντας το γάλα που παράγουν μέσω αυτόματων πωλητών γάλακτος που εγκαθιστούν σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, στην Παύλου Μελά 19 και Νοσοκομείου 9, αντίστοιχα, με στόχο να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις στην Δυτική Μακεδονία.

Στα σημεία πώλησης ο καταναλωτής θα μπορεί να προμηθευτεί αγελαδινό γάλα, γιαούρτι και τυρί από «Πρώτο χέρι», όπως είναι και ο διακριτός τίτλος της ομάδας των αγεδαλοτρόφων που συστάθηκε πρόσφατα, διαθέτοντας τα προϊόντα τους, από τις φάρμες των κτηνοτρόφων, άμεσα στους καταναλωτές μέσω των αυτόματων πωλητών, χωρίς ενδιάμεσους και σε ανταγωνιστική τιμή.

Συγκεκριμένα το γάλα θα μεταφέρεται καθημερινά από τις φάρμες των παραγωγών «Φάρμα Λευκάρων», όπου θα περνάει από όλα τα στάδια της επεξεργασίας του και θα μεταφέρεται στη συνέχεια στους αυτόματους πωλητές και θα διατίθεται στους καταναλωτές την ίδια ημέρα της παραγωγής του ενώ θα μπορεί να καταναλωθεί μέσα στις επόμενες 3 -4 μέρες.

Με τον ίδιο τρόπο θα προωθούνται και τα υποπροϊόντα που θα παράγονται από το αγελαδινό γάλα, με την ομάδα των κτηνοτρόφων να εγγυώνται την ποιότητα καθώς και την καλύτερη τιμή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη – Δέσποινα Αμαραντίδου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια