ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ - OlaDeka

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ

Έπειτα από συνάντηση του προέδρου του Α.Σ.Παναργειακού με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τοτονίδη, αποφασίστηκε από κοινού η αναβάθμιση του ρόλου του τελευταίου σε προπονητή τερματοφυλάκων του Α.Σ.Παναργειακού. Ο Γιάννης Τοτονίδης μετά την πολυετή αγωνιστική προσφορά του από τη θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα του Άργους Ορεστικού, είναι πλέον κάτοχος πτυχίου προπονητή UEFA C και έχει δηλώσει ότι θα ασχοληθεί στο μέλλον με την προπόνηση τερματοφυλάκων.

totonidis-2

Βιογραφικά στοιχεία:
O Γιάννης Τοτονίδης είναι 34 χρονών και αποτελεί γέννημα θρέμμα του ιστορικού Παναργειακού. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ομάδας και το ντεμπούτο του ως τερματοφύλακας έγινε το 1998 αγωνιζόμενος με την ομάδα του Μελανθίου, σε αγώνα κόντρα στον Μ.Α.Καλλιθέας. Η πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Α.Σ.Παναργειακού, έγινε σε φιλικό αγώνα κόντρα στους νέους της Καστοριάς το 2005. Από το 2005 ως το 2009 θα αγωνιστεί στην ομάδα του Άργους Ορεστικού και στη συνέχεια θα μεταφερθεί για μία χρονιά (2009-2010) στη Δόξα Αμπελοκήπων. Έκτοτε ο παίχτης θα παραμείνει αναπόσπαστος απ’ την ομάδα του Παναργειακού, αποδεικνύοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τη θέση του τερματοφύλακα αλλά και την ομάδα, στοιχεία που τον γεμίζουν περηφάνια εώς και σήμερα.
Ο Γιάννης Τοτονίδης έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Επίσης έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής που πλέον έχει καταργηθεί.

Το Δ.Σ. του Παναργειακού εύχεται στον Γιάννη Τοτονίδη, να συνεχίσει να εργάζεται με επιτυχίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και πλέον και του προπονητή.

totonidis-3

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria