Ο Βασίλης Ιωάννου επανέρχεται για απ’ ευθείας αναθέσεις - OlaDeka

Ο Βασίλης Ιωάννου επανέρχεται για απ’ ευθείας αναθέσεις

Αντιδημάρχοι είναι κλεισμένοι στα φέουδα τους;

Χθες βράδυ πραγματοποιώντας τον καθιερωμένο μου βάδισμα όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι στη Νότια Παραλία της πόλης, με λύπη μου διαπίστωσα την προχειρότητα και την εγκατάλειψη του συγκεκριμένου πεζοδρομίου από τους ΕΝ ΤΙΜΗ κυβερνώντες τον Δήμο.

Υπάρχουν πάρα πολλές, μα πάρα πολλές παγίδες σε όλη την διαδρομή από λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί από φθορά πλακών πεζοδρομίου και κυβόλιθων, που καθιστούν επικίνδυνο το περπάτημα ιδιαίτερα τη νύχτα. Διότι σε συνδυασμό και με την έλλειψη του 35% του φωτισμού, είτε από καμένες λάμπες, είτε από σπασμένα φωτιστικά, μπορείς εύκολα να έχεις μια επώδυνη πτώση.

Έχω δει να ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα και όσοι μεταφέρουν μωρά στο καροτσάκι. Επίσης το κεντρικό πάρκινγκ της πόλης, ο χώρος της Λαϊκής Αγοράς ήταν επίσης δίχως φωτισμό. Μπήκα στην λογική να σκεφτώ μήπως ο Δήμος κάνει οικονομία;

Η παγιωμένη όμως τακτική του σε απ’ ευθείας αναθέσεις έργων, ίσως και αμφιβόλου χρησιμότητας, απλά και μόνο για την εξυπηρέτηση ημετέρων, με αναγκάζει να μη σκέφτομαι έτσι.

Ποιος θα τους κατηγορούσε αν ανέθεταν εδώ σε έναν  δικό τους εργολάβο την αποκατάσταση αυτών των ζημιών; Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να μην είναι σε γνώση τους, γιατί ζουν αλλού στον δικό τους ΕΝ ΤΙΜΗ κόσμο.

Που είναι οι προβεβλημένοι και λαλίστατοι Αντιδήμαρχοι; Ιδού η ευκαιρία να βολέψουν κάποιον δικό τους, ας εργαστούν και ας το κάνουν. Κυκλοφορούν τελικά στα όρια ευθύνης του Δήμου ή είναι κλεισμένοι στα φέουδα τους; Όταν τους εκπροσώπους των φορέων τους αγνοείς και τους απαξιώνεις, ενώ θα έπρεπε να είναι συνεργάτες σου, έτσι θα επικοινωνείς μαζί τους.

 

Βασίλης Ιωάννου

Πρόεδρος Εμπειροτεχνών ΕΔΕ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria