ΝΟΚ: "Ο Γιάννης ο Χρήστου ήταν είναι και θα είναι ένα πρότυπο ζωής" - OlaDeka

ΝΟΚ: “Ο Γιάννης ο Χρήστου ήταν είναι και θα είναι ένα πρότυπο ζωής”

nok-kastoria

Ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για τον Γιάννη Χρήστου

«Ο Γιάννης ο Χρήστου ήταν είναι και θα είναι ένα πρότυπο ζωής. Η στάση του, το ήθος του, ο ταπεινός χαρακτήρας του παρά τις επιτυχίες του, θα πρέπει να αποτελεί σχολείο για όλους μας, πετυχημένους και μη. Εκτός αυτού, θεωρώ ότι είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής και είμαι χαρούμενος που τίμησε τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς» όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς πάντα δίδασκε και θα διδάσκει ήθος»!

Γιάννη σ’ ευχαριστούμε για όσα μας έχεις χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια με την σημαία του «Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς» και τη γαλανόλευκη σημαία! Τις τίμησες και τις δύο και με το παραπάνω και μας έκανες να πιστεύουμε πάντα στο απρόβλεπτο.

Πάνω απ’ όλα σ’ ευχαριστούμε για το ήθος και την παιδεία που δίδαξες, το χαμηλό σου προφίλ που σ’ έκανε να ξεχωρίσεις από άλλους συναθλητές σου της πρώτης γραμμής. Ήσουν σίγουρα ο πιο ολοκληρωμένος αθλητής που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που σ’ έχουμε ζήσει και ευελπιστώ να σε ξαναδούμε στον «Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς» στο μέλλον από κάποιο άλλο πόστο αν το θες και συ βέβαια. Ελπίζω να σ’ έχουν για πρότυπο πολλοί νέοι που θέλουν ν’ ασχοληθούν με την κωπηλασία.

Τέλος ο <<Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς>> ανοίγει διάπλατα την Πόρτα του στον Γιάννη, επειδή εκτός από μαχητής με ποιότητα, ήθος και άριστη τεχνογνωσία σε αυτό που επέλεξε να κάνει, δεν ξεχνά πως η χαρά βρίσκεται στις ανθρώπινες σχέσεις.

Με εκτίμηση για το Δ Σ του

Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Φλώρος Κωνσταντίνος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria