Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης από την θέση του Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης από την θέση του Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς

Παναγιώτης Γαβριηλίδης. Έγραψε μόνος του το τέλος της μακρόχρονης, αλλά και πολύ επιτυχημένης πορείας του στην Εφορία Καστοριάς. Πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε αίτημα στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων για απαλλαγή του από τα καθήκοντα διευθυντή της Δ.Ο.Υ. λόγω συνταξιοδότησης.

Η αίτησή του έγινε δεκτή με χρέη διευθυντή σήμερα να εκτελεί ο υποδιευθυντής, κ. Τζώτζης.

 

Ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης εντάχθηκε στην Υπηρεσία της Εφορίας το 1984 και ανέβηκε σταθερά και πανάξια τα σκαλιά της ιεραρχίας. Από την πρώτη χρονιά της πρόσληψής του έγινε προϊστάμενος στα έσοδα.

 

Στη συνέχεια διετέλεσε διευθυντής της Εφορίας στο Άργος Ορεστικό από το 1986 έως το 1989.

 

Έπειτα, Ελεγκτής ΤΕΚ στην Καστοριά, στην Κτηματική Υπηρεσία και αμέσως μετά Υποδιευθυντής της Εφορίας την περίοδο 2005-2008.

 

Το 2010 γίνεται Επιθεωρητής, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και την 1η Αυγούστου που παραιτήθηκε Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς.

 

Ο κ. Γαβριηλίδης ρωτήθηκε από το antennes.gr για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα.

Προς στιγμήν ξεκουράζομαι, αλλά για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα είναι όλα ανοιχτά.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γαβριηλίδης είχε ανάμιξη και στα Κοινά, αφού διετέλεσε με πολύ μεγάλη επιτυχία Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τέσσερα χρόνια στην πρώτη θητεία Λιάντση.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια