«Για να μπεις στο river party δεν πρέπει να φοράς δικό σου βρακί γιατί θα γίνει έλεγχος»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΔΗΛΑΣ

rp-body-search
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » «Για να μπεις στο river party δεν πρέπει να φοράς δικό σου βρακί γιατί θα γίνει έλεγχος»

Σταματημό δεν έχουν οι «νεωτερισμοί» και τα πειράματα των ιδιωτών που διαχειρίζονται το river party για ακόμη μία χρονιά. Εκτός τα γνωστά περί απαγορέυσεων εισαγωγής φαγητού και ποτών στο χώρο, από τα διάφορα ακούσματα για περιπέτειες με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, την διασυμπαντική πρωτοτυπία του «εθελοντισμού», φέτος υπάρχουν και νέα ανακοινωθέντα που βάζουν σε περιπέτειες τους κατασκηνωτές με μια παράξενη διαδικασία με την οποία ζητείται η καταχώρηση στοιχείων των πελατών. Δείτε τι γράφουν στο site τους:

«Αφού αγοράσετε το εισιτήριο σας το αμέσως επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να…»

Αυτό ενέπνευσε τον Παναγιώτη Τσαδήλα να τρολάρει τους διοργανωτές στο facebook:

 

Για την είσοδο στο river party είναι απαραίτητα , ενα μπουκαλάκι, τουλάχιστον 200ml, με αίμα κοκκινομάλλα παρθένας, 3 πόδια μαύρου κόκορα χωρίς λυρι κ 6 γλώσσες ερμαφρόδιτου μπλε βατράχου. Άλλο τίποτα? Αριθμό πρωτοκόλλου από τα κεπ της περιοχής μας και στις ΔΟΥ; Φυσικά δεν πρέπει να φοράς δικό σου βρακί γιατί θα γίνει έλεγχος

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια