Το χτυπούσαν επειδή το πέρασαν για εξωγήινο…

Αρχική » Διάφορα » Το χτυπούσαν επειδή το πέρασαν για εξωγήινο…

Όταν βρήκαν αυτό το παράξενο πλάσμα στο χωριό Sibu του Borneo, οι κάτοικοι νόμιζαν αρχικά πως είχαν να κάνουν με εξωγήινο. Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο και είχαν προβληματιστεί πολύ επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι. Αναφορές λένε πως τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να του επιτίθενται.

Αφού του φώναζαν και το χτύπαγαν, το άφησαν λιπόθυμο. Τελικά, κατάλαβαν πως ο “εξωγήινος” που χτυπούσαν δεν ήταν ένα παράξενο πλάσμα από άλλο πλανήτη, αλλά μία υποσιτισμένη αρκούδα.

a3860

Ο Herman Tutu, 33, εξήγησε πως του επιτέθηκαν από φόβο επειδή ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να καταλάβουν.

Όταν η αρκούδα τελικά ξύπνησε, οι κάτοικοι το βιντεοσκόπησαν καθώς αυτό προσπάθησε να ξεφύγει από τα “τέρατα” που του επιτέθηκαν και κατάφερε να χαθεί μέσα στο δάσος. Τελικά, οι Μαλαισιανές αρχές επιβεβαίωσαν πως ο “εξωγήινος” αυτός είναι απλά μία άρρωστη αρκούδα.

Δείτε το βίντεο: 

Αυτό το ζώο είναι προστατευόμενο στην περιοχή και χρειαζόταν άμεση βοήθεια.

a4732

Χρειάστηκαν μήνες μέχρι να βρεθεί ξανά το ζώο. Παρόλο που φοβόταν στην αρχή, από τότε η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ – χάρη στη βοήθεια από τους διασώστες!

Τώρα το ζώο είναι καλά και ασφαλές.

a5620

“Έφαγε όλο το φαγητό και ήπιε το νερό που του δώσαμε. Ακόμα όμως δεν έχει βγάλει τρίχωμα και πρέπει να βρούμε τι αρρώστια έχει.”

Για να καταλάβετε, μία υγιής αρκούδα είναι κάπως έτσι:

6553

Οι κτηνίατροι πιστεύουν πως πάσχει από μία δερματική μόλυνση και αναιμία. Ευτυχώς, η υγεία του έχει βελτιωθεί πολύ και ελπίζουν σύντομα να μπορέσουν να το αφήσουν ελεύθερο.

alien-sun-bear-rescued-in-borneo-3

Ελπίζουμε η αρκούδα αυτή να γίνει καλά όσο πιο σύντομα γίνεται και να γυρίσει στο φυσικό της περιβάλλον!

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια