Τουλάχιστον 4770 αιτήσεις για τις 93 θέσεις στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαίδας – 33 από Καστοριά

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τουλάχιστον 4770 αιτήσεις για τις 93 θέσεις στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαίδας – 33 από Καστοριά

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην κάλυψη των 93 θέσεων φοιτητών στην Σχολή Πυροσβεστών της Πτολεμαΐδας για την οποία κατέθεσαν τα δικαιολογητικά εισαγωγής τουλάχιστον 4770 άτομα, εκ των οποίων 190 άτομα στην Δυτική Μακεδονία.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας Ηλίας Κάτανας, οι περισσότερες υποψηφιότητες από την Δυτική Μακεδονία κατατέθηκαν στην Κοζάνη, όπου δήλωσαν συμμετοχή 86 άτομα, ενώ από την Φλώρινα οι αιτήσεις ανήλθαν στις 56, την Καστοριά στις 33 και τα Γρεβενά στις 15. Εξαιτίας του υψηλού ενδιαφέροντος που υπάρχει για την εισαγωγή στην σχολή πυροσβεστικής ο κ. Κάτανας εκτίμησε πως θα εκτοξευτούν οι βάσεις εισαγωγής. Σήμερα, όπως σημείωσε ο ίδιος, ολοκληρώνονται και οι διαδικασίες των αθλητικών δοκιμασιών οπότε θα συνεχιστούν κανονικά και οι διαδικασίες επιλογής. Σε κάθε περίπτωση η σχολή πυροσβεστικής υπογράμμισε ο κ. Κάτανας θα γίνει ο πυρήνας ανάδειξης τόσο των πυροσβεστών όσο και στελεχών της πυροσβεστικής.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια