Στην αντεπίθεση το Μega μετά τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό- Θα συνεχίσει να λειτουργεί

Αρχική » Ελλάδα » Στην αντεπίθεση το Μega μετά τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό- Θα συνεχίσει να λειτουργεί

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Mega από την περαιτέρω διαγωνιστική διαδικασία των τριών σχημάτων, οι μέτοχοί του πέρασαν στην αντεπίθεση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ είναι η εξής:

«Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ κρίθηκε από καινοφανή όργανα «στάσιμη». Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε;

H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία, διαθέτει τη διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ, απασχολεί δε συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ.
Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της.

Το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του, πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν στον φάκελο με την υποψηφιοτητα του MEGA τουλάχιστον 18 μελανά σημεία, εκτός από την έλλειψη της τραπεζικής ενημερότητας.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια