Σοφία Ηλιοπούλου: Αντίο Δημήτρη… Είμαι συγκλονισμένη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σοφία Ηλιοπούλου: Αντίο Δημήτρη… Είμαι συγκλονισμένη

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αγνότητα η Σοφία Ηλιοπούλου αποχαιρετά τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από τη ζωή (σε ηλικία μόλις 49 ετών). Ιδαίτερος χαρακτήρας ο Δημήτρης,  με τρομερές ικανότητες εκ των οποίων χρησιμοποιούσε ελάχιστες δίνοντας την εντύπωση του μικρού παιδιού που βαριόταν εύκολα και του άρεσε να αναστατώνει τον περίγυρο του με ένταση και ρηξικέλευθες συμπεριφορές. Δεν φοβήθηκε ποτέ τη ρήξη για να διατυπώσει τις ιδέες του και τις απόψεις του. Θα μπορούσε να έχει ένα λαμπρό μέλλον ο Δημήτρης…Κρίμα.

Καλό παράδεισο…

Δείτε τι έγραψε η Σοφία Ηλιοπούλου, συμπαρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων και τον ειδησεογραφικό τομέα της χρυσής εποχής του FLASH tv για τον αδόκητο χαμό του πρώην συναδέλφου μας:

 

Λυπάμαι πολύ που ο Δημήτρης έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς. Τις τελευταίες ημέρες έφυγαν πολλοί ακόμη φίλοι… είμαι συγκλονισμένη.

Με τον Δημήτρη μπορεί στο γραφείο, στο στούντιο, στο κοντρόλ, στο μοντάζ, να κάναμε τους μεγαλύτερους καυγάδες, καταφέραμε όμως λίγο πιο ώριμοι αργότερα να καθιερώσουμε τη φιλία μας. Θυμάσαι Πέτρο? (Σμιξιώτη).

Δημήτρη λυπάμαι αν ήμουν αυστηρή μαζί σου, αν δεν σε καταλάβαινα…

Ξεκουράσου και πρόσεχε από εκεί όλους τους παλιούς σου συναδέλφους. Αντίο

 

Πέτρος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια