ΣΟΚ: Πτώματα στα νερά που θα γίνει η Κολύμβηση και η Κωπηλασία στο Ρίο!

Χαιρόμαστε που στείλαμε εκεί τους κωπηλάτες μας;

Αρχική » Κόσμος » ΣΟΚ: Πτώματα στα νερά που θα γίνει η Κολύμβηση και η Κωπηλασία στο Ρίο!

Σαν σενάριο από ταινία τρόμου, μπορεί να χαρακτηριστεί, το τοπίο στον χώρο όπου θα θα πρέπει να αγωνιστούν κολυμβητές και κωπηλάτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο σε λίγες μέρες, καθώς στα νερά, επιπλέουν πτώματα(!), με τους διοργανωτές να λένε στους αθλητές “να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά”.

Ήδη οι αθλητές από την Αυστραλία δεν προπονούνται σε έναν υδάτινο χώρο που είναι γεμάτος από σκουπίδια που επιπλέουν ακόμα και πτώματα. Η φημησμένη παραλία της Κόπα Καμπάνα, όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα της ανοιχτής θαλάσσης, είναι μολυσμένη και οι αθλητές φοβούνται για το δέρμα τους και την υγεία τους.

Ειδικοί περιβαλλοντολόγοι προειδοποιούν ήδη τους αθλητές πως κινδυνεύουν άμεσα, από σοβαρές ασθένειες! Από την άλλη πλευρά, οι αρχές της Βραζιλίας λένε ότι έχουν κάνει προσπάθειες να καθαρίσουν τα νερά. Βέβαια οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου αποδεικνύουν ότι είναι αδύνατον να κολυμπήσει άνθρωπος κάτω από τέτοιες συνθήκες υγιεινής.

Οι πρώτοι αθλητές που έχουν φτάσει στη Βραζιλία, δηλώνουν αηδιασμένοι από τις συνθήκες και τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ρίο.

PTOMA-LIMNI-RIO

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια