Σε λίγη ώρα τα φανάρια της νομαρχίας θα τεθούν σε λειτουργία και πάλι

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ «ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σε λίγη ώρα τα φανάρια της νομαρχίας θα τεθούν σε λειτουργία και πάλι

Με την ολοκλήρωση των εργασιών από τους τεχνικούς πλησιάζει και η αποκατάσταση των φαναριών απέναντι από το κτήριο της παλιάς Νομαρχίας Καστοριάς.

Αν δεν παρουσιαστεί κάποιο μη αναμενόμενο πρόβλημα μέσα σε δύο ώρες τα φανάρια θα τεθούν σε λειτουργία μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έμεναν ανενεργά χωρίς να στεναχωρήσουν και πολύ τους οδηγούς των αυτοκινήτων που χωρίς φανάρια περνούσαν τη διασταύρωση χωρίς καθυστέρηση. Από την άλλη όμως εκείνοι που δυσανασχετούσαν ήταν οι πεζοί.

Η προτιμότερη από όλους λύση πάντως δηλαδή εκείνη της δημιουργίας κόμβου, φάινεται να μην είναι κοντά μιας και θα τεθεί ως πιθανό έργο σε ένα γενικότερο κυκλοφοριακό σχεδιασμό της πόλης. Αυτό βέβαια εμάς μας θυμίζει εκείνο το ανέκδοτο με τον Χότζα από τον οποίο κάποιος ζήτησε ένα ποτήρι νερό και ο Χότζας του απάντησε ότι καλύτερα είναι να περιμένει να σκάψει ένα χαντάκι από την πηγή μέχρι το σημείο που βρίσκονταν ο διψασμένος. Καταλάβατε τώρα. Καθίστε αναπαυτικά στη θέση του οδηγού, φουντώστε το aircontition βάλτε μουσική και κάντε πως δεν αντιλαμβάνεστε το χρόνο που θα χάνετε και πάλι καθημερινά όσοι τυγχάνει να κινείστε συχνά από το συγκεκριμένο σημείο…

 

 

 

fanaria-texnikoi

fanaria

fanaria2

fanaria3

fanaria4

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια