«Ζούμε ένα όνειρο στο Ρίο» - OlaDeka

«Ζούμε ένα όνειρο στο Ρίο»

Οι πρώτοι που πάτησαν πόδι στο Ρίο, είναι τα μέλη της κωπηλατικής αποστολής. Η τετράκωπος των ανδρών και το διπλό σκιφ των γυναικών, έκαναν… ποδαρικό και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα.

Οι πρώτοι που έφτασαν στο Ρίο. Η ομάδα μας της κωπηλασίας. Σε πρώτο πλάνο ο δικός μας, Γιάννης Χρήστου.

Το Sportsfeed πήρε τις πρώτες εντυπώσεις από το Ρίο, μιλώντας με τον Γιώργο Τζιάλα ο οποίος δεν έκρυψε πως ο ίδιος και οι συναθλητές του, ζουν ένα… όνειρο. «Το Ρίο θα έλεγα πως αποτελεί μια συγκλονιστική εμπειρία για μένα.

Είναι από τα όμορφότερα μέρη που έχω ταξιδέψει. Η εμπειρία μας αυτή είναι πραγματικά μοναδική με όλη τη σημασία της λέξης. Αισθάνομαι πως ζώ σε κάποιο όνειρο! Από τη διαμονή μας, τις πανέμορφες εικόνες που αντικρίζουμε στις λιγοστές μας επισκέψεις σε ορισμένες περιοχές του Ρίο, το εκπληκτικό φαγητό ανάμεσα σε κάτι παραπάνω από φιλόξενο περιβάλλον συντελούν σε ένα ιδανικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Γιαννιώτης κωπηλάτης που έμεινε εντυπωσιάσμενος παρά το γεγονός ότι έχει ταξίδέψει σε πολλά σημεία του πλανήτη, ενώ έχει ήδη την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.
Ο Τζιάλας αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία συνεχίζεται στο Ρίο. «Η προπόνηση μας που ειναι και το πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας μας να πιστεύουμε ολοένα και περισσότερο πως οι κούρσες των ερχόμενων ημερών θα είναι από τις δυναμικότερες της ζωής μας. Όλα κυλούν όπως πρέπει» δήλωσε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλον τον κόσμο που στέλνει διαρκώς ευχές στην κωπηλατική αποστολή. «Λαμβάνουμε τις ευχές και την αγάπη όλων σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria