Γυναίκα και άντρας έπεσαν με αυτοκίνητο σε χαράδρα 75 μέτρων στο Φουντουκλή και σώθηκαν!

Ήταν ανοιχτό το αυτοκίνητο και τους “πέταξε” έξω!

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Γυναίκα και άντρας έπεσαν με αυτοκίνητο σε χαράδρα 75 μέτρων στο Φουντουκλή και σώθηκαν!

Άγιο είχαν ένας άνδρας και μία γυναίκα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πιθανόν από λάθος χειρισμό ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα 75 μέτρων στην περιοχή Φουντουκλή.

Το περιστατικό συνέβη στο τέλος του χωματόδρομου πάνω από την βρύση Φουντουκλή και ο antennes.gr (που ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της Καστοριάς) που βρέθηκε στο δύσβατο σημείο από την πρώτη ώρα που έφτασε όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής.

Οι άνθρωποι σώθηκαν γιατί το κόκκινο τζιπ στο οποίο επέβαιναν ήταν ανοικτού τύπου και στα πρώτα μέτρα προς τον γκρεμό τους πέταξε έξω από αυτό.

Παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό όλη την γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής και θέλουμε πραγματικά να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για τον αποτελεσματικό τρόπο διάσωσης των δύο συμπολιτών μας και μάλιστα σε ένα διάστημα περίπου μίας ώρας. Η ριψοκίνδυνη επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και οι δύο τραυματίες (η γυναίκα πιο σοβαρά) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με Ασθενοφόρο που είχε φθάσει στο σημείο.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια