ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΠΡΟΣ ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΑΣ !

HOAX ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ;

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΠΡΟΣ ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΑΣ !

Σε δελτίο τύπου που απέστειλε η ΠΕ Καστοριάς αναφέρονται οι εξής ως συμμετέχοντες στη σημερινή σύσκεψη με αφορμή τα περιστατικά ΑΡΚΟΥΔΩΝ στην περιοχή μας:

«Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που συμμετείχαν στη συνάντηση αποτελούνται από τη  Δ/νση Δασών Καστοριάς, εκπροσώπους των τριών Δήμων, την  Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς,  το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, το τμήμα Κτηνιατρικής,  από εκπρόσωπο του ΕΛΓΑ, από την 6η Κυνηγητική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης και από εκπρόσωπους των περιβαλλοντικών οργανώσεων Καλλιστώ και Αρκτούρο»

Μέλη του Αρκτούρου επικοινώνησαν με το oladeka.com και δήλωσαν έκπληκτοι πως η Π.Ε. Καστοριάς ψεύδεται!

«Δεν συμμετείχαμε στην σύσκεψη. Η πρόσκληση έγινε από την Δ/νση Δασών. Ο επιστημονικός υπεύθυνος του Αρκτούρου απάντησε με e-mail στο δασαρχείο δηλώνοντας ότι δεν θα παραβρεθεί κανείς εκπρόσωπος της οργάνωσης επικαλούμενος την αχρήστευση της επιτροπής διαχείρισης και της ομάδας άμεση επέμβασης για την αποτροπή των ζώων, λόγω ανυπαρξίας υλικοτεχνικής υποδομής. Με αυτό το επιχείρημα παρουσίασε ως σύσκεψη άνευ ουσίας την σημερινή συνάντηση και αιτιολόγησε την άρνηση του ιδίου και του Αρκτούρου τον οποίον και εκπροσωπεί, να παραβρεθεί στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς».

Σήμερα λοιπόν παρ ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρκτούρου στην εν λόγω σύσκεψη δεν υπήρξε εκπροσώπηση της οργάνωσης η οποία είχε ενημερώσει εγκαίρως σχετικά με την απουσία της, το δελτίο τύπου της Π.Ε. έγραφε ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή στην τράπεζα των συσκέψεων υπήρχε και εκπρόσωπος του Αρκτούρου!

 

Τα σχόλια δικά σας…

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια