3 Διακινητές που μετέφεραν παράνομα 10 μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθησαν στην Κρυσταλλοπηγή

sillipsi
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Φλώρινα » 3 Διακινητές που μετέφεραν παράνομα 10 μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθησαν στην Κρυσταλλοπηγή

Δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 42 ετών και μια 33χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθησαν σε χωριό της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής γιατί διευκόλυναν την μεταφορά προς το εξωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμων μεταναστών, υπηκόων Αφγανιστάν.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους προαναφερόμενους, διότι εντόπισαν τον 55χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, προς της ελληνοσκοπιανή μεθόριο δέκα (10) πολίτες Αφγανιστάν (6 ενήλικους και 4 ανήλικους) προκειμένου αυτοί να εξέλθουν λάθρα από την χώρα, καθώς και τον 42χρονο με την 33χρονη που επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο γιατί λειτουργούσαν ως προπομποί του πρώτου οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα που διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας προέκυψε ότι οι ημεδαποί συλληφθέντες θα εισέπρατταν διαφορετικά χρηματικά ποσά από τους μεταφερόμενους.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια