Αποκάλυψη Guardian: «Μαϊμού οι υπογραφές για την επανάληψη του δημοψηφίσματος και την ακύρωση του Brexit! – Συγκεντρώθηκαν απ’ όλο τον πλανήτη»!

ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΩΝ 800 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ 39.000 ΑΙΤΗΜΑΤΑ!

To αίτημα το οποίο υποτίθεται υπογράφουν εκατομμύρια Βρετανοί δηλαδή να διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα στη Βρετανία για να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους οι Βρυξελλες, αποδεικνύεται ότι βασίζεται σε επικοινωνιακές «αρκουδιές» και υπογραφές «μαϊμού» καθώς σύμφωνα με τον Guardian ήδη αφαιρέθηκαν ήδη 77.000 υπογραφές επειδή πρόκειται για άτομα που δεν ζουν στην Βρετανία αλλά στο εξωτερικό και δεν είναι καν Βρετανοί υπήκοοι.
Χαρακτηριστικό της «μαϊμουδιάς» ειναι ότι από το Βατικανό των 800 κατοίκων προήλθαν 39.000 υπογραφές!
Υποτίθεται ότι οι υπερασπιστές του Bremain έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 3.000.000 υπογραφές, ο έλεγχος συνεχίζεται και αναμένονται και άλλα «μαργαριτάρια».
Μέχρι στιγμής έχουν ερευνηθεί 312.000 υπογραφές. Αλλες 19.500 περίπου ανήκουν σε ανηλίκους και περίπου 25.000 είναι από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης!
Η Επιτροπή Αναφορών του βρετανικού Κοινοβουλίου, προειδοποιεί ότι «παρακολουθεί  κάθε άλλη ύποπτη δραστηριότητα», επισημαίνοντας ότι συνιστά «νοθεία η προσθήκη υπογραφών που δεν προέρχονται από Βρετανούς πολίτες και κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου».
Η έρευνα έδειξε υπογράφοντες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ισλανδίας, των νησιών Κέιμαν και της Τυνησίας, τόνισε η πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής Helen Jones, προειδοποιώντας ότι τέτοιου είδους παρατυπίες υπονομεύουν τη διαδικασία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Η Επιτροπή Αναφορών θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για να αποφασίσει αν πρέπει ή όχι να προγραμματιστεί κοινοβουλευτική συζήτηση σχετικά με το αίτημα για διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος.
Ο εμπνευστής του εγχειρήματος, “ακτιβιστής” (πίσω από κάθε σκ…τό κρυβεται, τελικά, ένας “ακτιβιστής) Ουίλιαμ Χίλεϊ (που τον περασμένο Μάιο ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ), υπενθυμίζει ότι το Κοινοβούλιο υποχρεώνεται να εξετάσει όλες τις αναφορές που φτάνουν το όριο των 100.000 γνήσιων υπογραφών.
Ωστόσο, σε μήνυμα του μέσω Facebook, ο Χίλεϊ εμφανώς αποστασιοποιείται από την ιδέα δεύτερου δημοψηφίσματος «μεταμέλειας» (#REGREXIT), τονίζοντας: «Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα για το καλό της χώρας είναι να ενωθούμε για να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50 θέμα της Συνθήκης της Λισαβόνας και η διαδικασία εξόδου από το Ευρωπαϊκή Ένωση».
Φυσικά καθένας μπορεί να υπογράψει για την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος, σημασία έχει η υπογραφή αυτή να έχει… έννομο συμφέρον και το κυριότερο να είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Φυσικά οι Βρυξέλλες προκειμένου να πετύχουν τον στόχο της είναι ικανές να βάλουννα υπογράψουν μέχρι και τα δέντρα στον Αμαζόνιο.
Τρεις ημέρες μετά το δημοψήφισμα επιχειρείται να δημιουργηθεί μια διάθεση «επανάληψης» του δημοψηφίσματος «για όσες φορές χρειαστεί» μέχρι να «επιλέξετε αυτό που θέλουμε εμείς». Τότε ως δια μαγείας η απόφαση του βρετανικού λαού θα θεωρηθεί «έγκυρη».
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria