Ο Δημ. Αποστόλου προς τους «Μένουμε Ευρώπη» – Αυτή είναι η αλήθεια για το BREXIT

Αρχική » Ελλάδα » Ο Δημ. Αποστόλου προς τους «Μένουμε Ευρώπη» – Αυτή είναι η αλήθεια για το BREXIT

Ο γνωστός δημοσιογράφος, θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, «αποδόμησε» πλήρως τα ουρλιαχτά των εγχώριων «Μένουμε Ευρώπη», σε σχέση με το BREXIT, με το ακόλουθο σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook:

Επειδή ουδείς σοφότερος των ελληναράδων… που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ακροδεξιούς και φασίστες του brexit voters.

…έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς τον Independent …όχι ότι θα τους αλλάξει γνώμη αλλά έτσι να έχουνε να λένε στα καφενεία που απέκτησαν πολιτική σκέψη.

Γράφει λοιπόν η εφημερίδα: Οι λευκοί Βρετανοί ψήφισαν κατά 57,5% αποχώρηση από την ΕΕ.

Το 76% των -εχόντων υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου- Ασιατών, Αφρικανών, Ινδών, Κινέζων, ψηφίσαν παραμονή στην ΕΕ!

Όσον αφορά τους «ξενοφερμένους» αποτελούν το 17,4% του βρετανικού εκλογικού σώματος!

Τέλος πλην των μποέμ νέων Λονδρέζων που δεν θέλουν να χάσουν προνόμια …το 68% των 19-30 της υπόλοιπης Βρετανίας ψήφισαν αποχώρηση!

Τέλος, οι γηραιότεροι εκτός πρωτεύουσας ψήφισαν κατά 52,3% exit! Ενώ οι συνταξιούχοι εντός των τειχών ψήφισαν `63% bremain!

Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα και μερικούς ανεγκέφαλους στη θέση τους!

Απαντώντας σε ένα προσβλητικό inbox.. Είμαι τόσο ευρωπαϊστής και ταξιδιώτης της γηραιάς ηπείρου και έχω βρεθεί εκεί τόσες φορές όσες έχεις πάει κι εσύ στο Λιγουριό -και έτσι δικαίως βαφτίστηκες ευρωλιγούρης!… η Ευρώπη είναι σπιτι μου… Οι νέοι ιδιοκτήτες του ακινήτου που μου το κλέψανε …μου είναι απεχθείς!

Ο Δημήτρης Αποστόλου είναι ο σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών «Δύο Ξένοι», «Τι ψυχή θα παραδώσεις Μωρή», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» κ.α., που σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια