Οι Πτολεμαϊδιώτες επιτίθενται στον Καρυπίδη για το…ρουσφέτι του μεταπτυχιακού

Ρουσφέτι ή ατυχής επιλογή για το Πανεπιστήμιο; γράφει ο «Πτολεμαίος»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Οι Πτολεμαϊδιώτες επιτίθενται στον Καρυπίδη για το…ρουσφέτι του μεταπτυχιακού

Το Κοζανίτικο κράτος που έχει στηλιτεύσει ο Θόδωρος Καρυπίδης ζει και βασιλεύει. Για το ότι έχουνε εδώ και χρόνια το πλεονέκτημα της εισροής απείρων κονδυλίων από μισθοδοσίες και πλεονεκτήματα ως υπάλληλοι της ΔΕΗ κουβέντα! Για το ότι έχουν προς εκμετάλευση τον περοβόητο τοπικό πόρο ούτε κιχ! Για το ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικό φυλλάδιο του δαιμόνιου Πάρι καυχιόταν ότι άρπαξε την αρχιτεκτονική από την Καστοριά και την μετέφερε «μεταλαγμένη» στην Κοζάνη καμία αναφορά!

Διαμαρτύρονται όμως για το μεταπτυχιακό. Δείτε το δημοσίευμα του «Πτολεμαίου»

 

«Διαβάσαμε με ικανοποίηση πως το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δημιουργεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με αντικείμενο:”Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων”.
Το εξωφρενικά παράδοξο είναι πως ενώ το Τμήμα έχει έδρα την Κοζάνη, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα λειτουργεί με έδρα την πόλη της Καστοριάς!
Δεν είναι μόνο το ότι αυξάνουν τη γεωγραφική διασπορά των γνωστικών αντικειμένων (έννοια απαραίτητη για τη συνοχή και το μέλλον του Ιδρύματος), αλλά κυρίως το ότι στερούν από τον αποβιομηχανοποιημένο ενεργειακό άξονα Κοζάνης Πτολεμαΐδας Φλώρινας, ένα απόλυτα συναφές Τμήμα που θα μπορούσε να ανοίξει προοπτικές!
Τα ρουσφέτια με τις τοπικές κοινωνίες και την Ανώτατη Εκπαίδευση ξέραμε πως συνέβαιναν παλιότερα σε απόλυτο βαθμό. Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι συμβαίνουν ακόμα και σήμερα.»

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια