Οι κορυφαίοι στο Γκραν Πρι του Άργους Ορεστικού

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Οι κορυφαίοι στο Γκραν Πρι του Άργους Ορεστικού

Παρουσία των Τεντόγλου, Μερτζανίδη, Πετσούδη και Υφαντίδου θα πραγματοποιηθεί το φετινό  το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου το 11ο Γκραν Πρι Αργους Ορεστικού το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί στο μήκος όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχάλη Μερτζανίδη ενώ η Ολυμπία Πετσούδη θα αγωνιστεί στα 100μ και στα 100μ εμπόδια στα οποία θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια του επτάθλου Σοφία Υφαντίδου ενώ η Κύπρια πρωταθλήτρια Ραμόνα Παπαϊωάννου θα αγωνιστεί στα 100μ.

Ο Κυριάκος Ζώτος και ο Γεράσιμος Θεοδώρου θα βρεθούν αντίπαλοι στο Αργος Ορεστικό σε δύο αγωνίσματα (σφαίρα, δίσκος) και στο τριπλούν θα συμμετάσχουν οι Παύλος Μπόφτσης και Νίκος Τσιώκος.
Τα αστέρια από τη Κρήτη οι δίδυμες κρητικές Αννα και Ειρήνη Βασιλείου θα αγωνιστούν στο Αργος Ορεστικό στα 400μ, η πρωταθλήτρια Κύπρου Ελένη Αρτυματά θα είναι στην εκκίνηση των 200μ και οι Ευθυμία Κολοκυθά, Σοφία Υφαντίδου θα δώσουν το παρών στο άλμα σε μήκος.
Θυμίζουμε ότι με απόφαση του ΣΕΓΑΣ ο αγώνας είναι ενταγμένος στους αγώνες που έχει ανακοινώσει για την επίτευξη ορίων ή κριτήριο συμμετοχής στις μεγάλες διοργανώσεις ή συγκρότησης των εθνικών ομάδων.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια