Μεταγραφικό “μπαμ” με Τσίπη στην Καστοριά

Αρχική » Αθλητικά » Μεταγραφικό “μπαμ” με Τσίπη στην Καστοριά

Μεταγραφικό “μπαμ” είχαμε, πριν από λίγο, στην Καστοριά, αφού η ομάδα μας ήλθε σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο Γιώργο Τσίπη, για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, για την επόμενη χρονιά, ξεκινώντας, άτυπα, “με το δεξί”, την φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο ομογενής παίκτης από την Αλβανία, που σημειωτέον παίζει σαν Έλληνας, αποδέχθηκε την σχετική πρόταση της ομάδας μας και φυσικά αποτελεί ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον προπονητή Νίκο Γατόπουλο, ο οποίος “τρίβει τα χέρια του” από ικανοποίηση.

Ο Τσίπης είναι γεννημένος στις 5/1/1987 και πέρυσι ερχόμενος στον σύλλογο μας, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τις δέκα (10) συμμετοχές του και τα δύο (2) γκολ, που πέτυχε, αποτέλεσε έναν από τους κύριους στυλοβάτες στην αντεπίθεση της Καστοριάς, στον Β΄γύρο και στην επίτευξη της σωτηρίας της.

Είναι μεγάλη επιτυχία για την Καστοριά, αυτή η συμφωνία, η οποία δείχνει καθαρά τις διαθέσεις των ανθρώπων της, για την καινούργια χρονιά.

Η επιτροπή μεταγραφών της Καστοριάς συνεδριάζει, κυριολεκτικά, νυχθημερόν, για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και εξετάζει περιπτώσεις παικτών τόσο εντός, όσο και εκτός του νομού, αφού οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές, που θέλουν να έλθουν στην Καστοριά είναι πάρα πολλές, δεδομένου ότι έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο, από την προηγούμενη χρονιά, ότι στην Καστοριά επικρατεί οργάνωση και νοικοκυριό και ότι δεν υπάρχουν πλέον φέσια.

tsitis12

 

Πηγή

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια