Ιταλικό αφιέρωμα στον Διαμαντίδη: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

IL DIAMANTE È PER SEMPRE

Αρχική » Αθλητικά » Ιταλικό αφιέρωμα στον Διαμαντίδη: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

Ιταλική ιστοσελίδα ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του Δημήτρη Διαμαντίδη, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο ΟΑΚΑ!

Μετά την ανακοίνωσή του να βάλει τίτλοι τέλους στην καριέρα του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει συγκινήσει Ελλάδα και εξωτερικό, με τους απανταχού φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο να υποκλίνονται στο τεράστιο ταλέντο του.

Αυτή την φορά, η ιταλική ιστοσελίδα «lagiornatatipo.it», έπιασε από την αρχή την ιστορία του Δημήτρη Διαμαντίδη κι έγραψε τόσο για την Καστοριά, που περιγράφει ως μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, όσο και για τις 6 Μαΐου του 1980. Όπως γράφει: «Εκείνη τη μέρα αυτή η μικρή πόλη έγινε το κέντρο της Ελλάδας για μια μέρα! Όταν η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδος στο “Νίκος Γκούμας”. Την ίδια στιγμή ένα νεαρό ζευγάρι, ο Θωμάς κι η Μαίρη ήταν στο νοσοκομείο για τη γέννηση του γιου τους. Το όνομά της οικογένειας Διαμαντίδης».

Πρόκειται για ένα εκτενή αφιέρωμα τόσο στην ζωή του όσο και στην καριέρα του, γραμμένο με θαυμασμό, ενώ δεν λείπει το χιούμορ, αφού κάτω από μία φωτογραφία σχολιάζει: «Θα μπορούσε να είναι μέλος για του συγκροτήματος Backstreet Boys».

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια