Επιχείρηση σύλληψης του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη στον ΣΚΑΪ (video) - OlaDeka

Επιχείρηση σύλληψης του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη στον ΣΚΑΪ (video)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς όσοι παρακολουθούσαν ΣΚΑΙ είχαν την δυνατότητα να δουν την επιχείρηση σύλληψης του δημοσιογράφου, Κυριάκου Θωμαϊδη

Τελικά οι αστυνομικοί και αντεισαγγελέας υπηρεσίας αποχώρησαν από τον σταθμό λίγο μετά τις2:30 χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δημοσιογράφο.

Είχε προηγηθεί μήνυση η οποία είχε κατατεθεί εις βάρος του για το περιεχόμενο της (μαγνητοσκοπημένης) εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΙ» από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι λοιπόν, λίγα λεπτά πριν από τις δυο τα ξημερώματα οι τηλεθεατές του σταθμού είχαν την ευκαιρία να δουν αστυνομικούς παρουσία εισαγγελικού λειτουργού (της κα Γκαμηλιέρη) να μπαίνουν στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου για να ικανοποιήσουν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί.

O σταθμός επέλεξε να καταγράφει καρέ καρέ την επιχείρηση για να διακόψει λίγη ώρα αργότερα ύστερα από παρότρυνση του κ. Σπανολιού. Μετά από λίγα λεπτά η ζωντανή σύνδεση επανήλθε και η επιχείρηση σύλληψης μεταδίδεται live.

Νωρίτερα, τρεις αστυνομικοί και ένας με πολιτικά επιχείρησαν να οδηγήσουν τον δημοσιογράφο στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με τον ίδιο να αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο και παράτυπο. Ως εκ τούτου παρέμεινε στον τηλεοπτικό σταθμό, αναμένοντας την έλευση εισαγγελέα που τελικά ήρθε.

02:27: Ο Κυριάκος Θωμαϊδης δεν έχει βρεθεί ακόμα ούτε στον πρώτο, ούτε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, ούτε στον τρίτο όπου στεγάζεται η Καθημερινή.

02:30: Αστυνομικοί και εισαγγελέας συσκέπτονται στο ισόγειο του σταθμού. Ο δημοσιογράφος παραμένει άφαντος.

2:36: Οι αστυνομικοί και η αντεισαγγελέας αποχώρησαν χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τον Κ. Θωμαίδη. 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria