Επίσκεψη του Έλληνα Υφυπουργού Παιδείας και Αξιωματούχων του Αζερμπαϊτζάν στον Δήμαρχο Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Επίσκεψη του Έλληνα Υφυπουργού Παιδείας και Αξιωματούχων του Αζερμπαϊτζάν στον Δήμαρχο Καστοριάς

Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκαν σήμερα ο Υφυπουργός Παιδείας  Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Θ. Πελεγρίνης τ. Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Ο. Τελιγιορίδου,  ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας του Αζερμπαϊτζάν, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου State University of Economics και ο Κοσμήτορας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Κρατικού Πανεπιστημίου του Αζερμπαϊτζάν, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Ν. Ασημόπουλο, την Αντιπρύτανη κ. Π. Μητλιάγκα και τον Αντιπρόεδρο Διεθνών Σχέσεων και Υπεύθυνο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων κ. Ε. Σίσκο.

Κατά τη  συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, μεταξύ των θεμάτων που έχουν σχέση με την ενδυνάμωση της Επιχειρηματικότητας, την Παιδεία και τον Τουρισμό, συζητήθηκε εκτενώς και η λειτουργία του Μεταπτυχιακού «Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου» στην Καστοριά.

pelegrinis-768x576 (1)

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια